Rozlozenie kuchyne

Chcela by som poradit ako by ste v tejto kuchyni vyriesili rozlozenie.... poprípade kde dat sporak, dres... dakujem za kazdy Vas nazor :-) Chcela by som to hlavne tak poriesit ze ked budem v kuchyni aby ma vsetci nevideli co tam robim ..:-)dakujem pekne
Odpovedať

Odpovedať
Napr. ja si chcem usporiat kuchynu podla principu: "Nachystas, umyjes, nakrajas, uvaris a vylozis"... teda moj pripad zlava do prava (pre pravakov) prac. doska, drez, prac. doska, varna doska a prac doska. Lavaci by to mali mat opacne. Teda zprava do lava. Vo vasej kuchyni by som menila drez za varnu dosku a bolo by to ok. Pre mna.. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna vyhovujuce - vyberiem z chladnicky, umyjem, uvarim a podavam :) mate to super rozlozene :)
Odpovedať
@bovary dakujem :-)
Odpovedať
@luciska23 to je otazka zvyku ako ti to vyhovuje pri vareni aby ti vsetko co najlepsie pasovalo aby si sa nenabehala..a nikomu nič do toho ako a co robis vo vlastnej kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zas mam dilemu,ci dat drez pod okno. Ci nebude to okno ufrkane a flakate stale.a za dalsie,ked drez bude hlboky 60 cm a okno bude vsunute v stene dalsich 30 cm,to je uz 90 cm,ci to okno zena dociahne umyvat :-) @luciska23 inak mam tak isto naprojektovanu kuchynu jak ty,len rozlozenie mam zrkadlovo oproti tvojmu. A obycajne okno,nie rohove.
Odpovedať
Wau.super rieseny dom.mozes dat foto z vonku ako to ma vyzerat?
Odpovedať
Vsetko to zalezi od toho na co si zvyknuta a ci ti to vyhovuje na co si zvyknuta alebo ci by si privitala nejaku zmenu :-) osobne si myslim ze by bolo vhodne aby sporak a drez boli k sebe blizsie ale aby vznikol aj nejaky odkladaci priestor medzi nimi
Odpovedať
@ivana1504
Odpovedať
je to laguna 445... mozes pozriet na nete :-) @ivana1504
Odpovedať
Je to dobre, spajzku by som zrusila, ziskas miesto v splani na skrinu a na tu stenu v kuchyni by som dala vysoke skrine, vyberes s chladnicky, umyjes nakrajasa das do hrnca. A ci ma moja rodina ci priatelia vidia v kuchyni je mi sumafuk, hlavne ze ich vidim ja a zavolam ich pomahat.
Odpovedať
:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska spajzka je podla mna v kuchyni nesmierne dolezita - osobne by som radsej obetoval nejaku skrinu alebo satnik a nechal spajzu. :-)
Odpovedať
@calimune aj ja som za spajzku,ale toto je skrina a nic len tam musis vojst a mas skrinu pred sebou,uplna zbytocnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme tú špajzu tiež zrušili a do kuchynskej linky sme si dali zabudovať potravinovú skriňu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?