Rovná kuchynská linka a spotrebiče

Ahojte vie mi niekto poradit idem mat rovnu linku 3m a potrebujem poradit alebo doporucit ako mam usporiadat spotrebice a drez.Po lavej strane mame okno,cize svetla bude dost,len dilemujem ako to mam usporiadat.Dakujem za rady
Odpovedať
@erika261, ahoj, ja to mam teraz podobne hoci bez okna, na kraji mam umyvadlo, pricom blizsie k stene je odkvapkavacia cast, vedla umyvadla mam mycku (60cm), nad nou je teda pracovna plocha, vedla umyvacky mam ruru a nad nou varnu platnu, nasleduju zasuvky a ukoncene to je barovym pultom ktory je kolmo na linku... chladnicku mam na protilahlej stene, neviem kde ju planujes mat ty, ak v ramci tych troch metrov, bolo by treba vidiet miestnost a vazbu na ostatny priestor aby si vedela vybrat vhodne miesto, ale ja by som ju dala bud na zaciatok alebo koniec celej linky. .. :-)
Odpovedať
@dedian No ja budem mat chladnicku v spajzi,je to otvorena kuchyna s obyvackou
Odpovedať
Profilova fotka
asi takto nejako by to mohlo byť dispozične (v podstate ako písala dedian). ibaže toto je na 240 cm, tak by si mohla mať ešte medzi drezom a varnou doskou vloženú jednu skrinku, aby si si zväčšila pracovnú plochu. a ak nejdeš od steny po stenu, tak aj ten pultík by bol fajn. ;-)
Odpovedať
@farbiak technicky o.k, no pre mňa prakticky zle, pretože sú tam dve malé pracovné plochy a mne by na prácu nestačila taká malá plocha 60cm. ja osobne potrebujem minimálne 100cm. ja by som v pravo na kraj dala menšiu skrinku 30-tku a väčšiu v strede. taktiež naľavo by nemusela byť odkvapkávacia plocha, drez viac do ľava.
Odpovedať
@erika261 suhlasim s tyli , mne tiez chyba tu pracovna plocha..tu ani odlozit ani pracovat. A ked nahodou deti ti budu pomahat varit, tak z jednej strany hned vadoa a z druhej varna plocha... aspon tvar L sa ti neda dat? alebo ostrovcek, ale nie klasicky velky a siroky...ale typu napr.vyssej skrinky a ta moze byt otocena do obyvacky a aj zakryje kuchynu a v pripade potreby vyuzijes na odlozenie veci pri vareni..
Odpovedať
@rybenka79 Ok zabudla som napisat,ze za chrbtom budem este pracovnu dosku tak 2 m.
Odpovedať
@erika261 a vies aky velky drez chces? aku varnu platnu/dosku ci 4al. 5 horakovu? ...vyber si spotrebice a podla toho to usporiadaj :-) jedine voda a varenie by malo byt cca 60 cm od seba z bezpecnostnych dovodov
Odpovedať
Profilova fotka
veď jasné, že na tom obrázku je minimum plochy, ale taký som zrovna našiel. a preto som tam aj napísal, že ešte vložiť skinku medzi drez a varenie, aby sa zväčšila pracovná plocha. ja súhlasím so všetkými príspevkami, čo tu boli doteraz napísane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?