Rohový digestor

Prosím Vás o radu. :-( Kukla som ceny na rohový digestor a je to hrúza, neviete či by tam mohol isť aj nejaký iný alebo ???? a neviete či sa daju urobiť do rohu aj šuflíky????
Odpovedať
Profilova fotka
moze ist aj klasicky digestor, ale zas treba spraviť do rohu predsadenu priecku, mohla by byt aj z drevotriesky a dat na nu obklad alebo nieco ine, otazka je ci to dokopy nebude to iste ako rohovy digestor, ale myslim ze ak je domaci pan sikovny tak to spravi aj sam za par € namiesto tej umyvacky urcite mozu ist sufliky, len si nie som isty ci ta umyvacka tam takto moze byt, zalezi od varnej dosky, ak je indukcia tak urcite nie ale ja by som tu kuchynu urcite riesil inak... do rohu drez (ale nie rohovy) a varenie napravo od okna, aspon z tohto obrazku to vyzera ze by to tak mohlo vyjst este jeden detail - ta vysoka skrinka na lavo (chladnicka alebo potravinova skrinka ?) otvaranie zmenit na lave, a ak je to chladnicka tak nezabudnut odsunut od steny :-)
Odpovedať
@robinho Super nápad z tým digestorom.Dvierka na ladničke sme už prekreslili a preto riešime ten sporák do rohu lebo tam kde je stena(kde je okno)bude po celej dlžke domu terasa a nechcem aby tam trčala digestorova rura,tak preto davame na tu druhu stenu sporák.Nechceme ist nejak do uhlikoveho digdstora :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?