Robi tu niekto 3D vizualizacie kuchyne?

Robi to prosim Vas niekto 3D vizualizacie kuchyne za nizsie ceny ako oresi alebo decodom? dakujem za kazdu radu
Odpovedať
Skus homestyler.com...myslim si, ze to clovek pekne zvladne aj sam. Posielam pár foto na inspiraciu.
Odpovedať
@matkinamamina Decodom ma službu kuchyne online, mne tam spravili vizualizáciu zadarmo. Dáš tam do formulára rozmery, približnú predstavu ako by si to chcela a oni to pošlú na mail. Nie je to spoplatnené, ani Ťa to nezaväzuje kúpiť si kuchyňu. Ja som pôvodne chcela Tiliu z Decodomu, ale nakoniec som si dala spraviť u stolára, resp. je to malé kuch. štúdio a tam ma vyšla s komplet spotrebičmi a drezom a digestorom v cene Tilie z Decodomu.
Odpovedať
@alicka850 prosim ta a kde presne mam najst ten formular? lebo co citam tak tam pisu ze je to spoplatnene sumou 150eur, ak zoberies od nich kuchynu, tak to odrataju, ale navrh zadarmo nie je. Kedy si si davala robit kuchynu? Lebo mne tiez uz hovorili, ze je to zadarmo ale to bolo davnejsie a ze uz to spoplatnili, lebo ludia si u nich dali urobit navrh a potom isli s tym k stolarovi.
Odpovedať
@matkinamamina ja som si to davala robit koncom novembra a mala som to zadarmo, normalne mi poslali ma mail. Zeby to medzicasom zrusili? Aj to je mozne.
Odpovedať
@matkinamamina https://www.decodom.sk/formulare/kuch... Ja tam nevidim, zeby to bolo spoplatnene.
Odpovedať
@alicka850 ahaaa, takze tuto je to fakt zadarmo? Ja som to pozerala tu na tomto linku, a tam je to spoplatnene sumou 150eur. A prosim ta co ti poslali mailom? aj rozmery ci len 3D vizualizaciu? dakujem krasne a este ako dlho to trvalo?
Odpovedať
https://www.decodom.sk/clanky/sluzby/...
Odpovedať
Profilova fotka
@matkinamamina aj moja zenska si robila navrhy na stranke decodomu. Tam je to vcelku prehladne a aspon si viem clovek predstavit, ako to bude vyzerat
Odpovedať
@matkinamamina ja som to mala asi do 3 dni. Poslali mi vizualizaciu, ale to zas nie su take ako ked to robi dizajner, je to nieco ako Ikea Kitchen planer, ale vyskladaju ti na mieru kuchynu zo skriniek, ktore patria ku ktorejkolvek kuchyne. Mne sa pacila Iris, Tilia a este jedna, nepamatam si, ako sa presne volala. Tak mi to poslali na mail aj s nejakou špecifikaciou a rozmermi. Ja som aj bola nalomena, ze si ju vezmem, ale nasledne som tie udaje este poslala so jedneho maleho kuch studia a dvom stolarom, ktori mi ju nacenili lacnejsie. V kuchynskom studiu mi vysla lacnejsie. Tak som sa rozhodla dat ju urobit tam, kde mi nasledne aj urobili vizualizaciu, trochu lepsiu ako v Decodome, ale tiez to nie je uplne top, lebo tie odtiene nesedia presne, mam ju v albume. Mne to ale staci na orientaciu, kde umiestnit skrinky a ako to bude vyzerat. Ak chces take realne vizualizacie akoby fotky toho interieru, to zial budes musiet oslovit interieroveho dizajnera
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?