Repasovanie stoličiek - výmena plastového sedáku

Máme takýto nejaký typ stoličiek, pričom koženka je už zničená. Drevené nohy sú ako nové, preto mi je ľúto vyhodiť celé stoličky, tak hľadám nejaké iné riešenie. Snažila som sa vygúgliť, či sa nedajú predať samostatne len sedáky, ktoré by sa namontovali na funkčné podnože, ale nepodarilo sa mi nič nájsť. Tak pred definitívnym rozhodnutím, že stoličky pôjdu z domu, ešte skúšam modrú strechu. Prípadne možno len vymeniť ten koženkový sedák, lebo plastové telo je tiež v poriadku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od moratibru:

Máme takýto nejaký typ stoličiek, pričom koženka …
@moratibru daná stolička stojí na webe 36€.. Fakt si nemyslím, že sa to oplatí opravovať.. https://www.nabytok-pegas.sk/k201-krz...
Odpovedať
Ked das dole nohy, zo spodku by si mala mat srauby, ktore drzia podsedak v plaste. Ja si myslim, ze sa to oplati zrepasovat (precalunit), ked si to schopna spravit sama - minimalne sa pri tom naucis nieco nove, navodov je plno...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@moratibru daná stolička stojí na webe 36€.. Fakt…
@zicher 35*6 k jedálenskému stolu je 210€... @moratibru https://www.lapert.sk/potah-na-stolic...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od moratibru:

Máme takýto nejaký typ stoličiek, pričom koženka …
@moratibru Zožen si v dopravnom podniku vyradené sedadlá zo starej električky. Vyzerajú rovnako, len ich prestriekaš na bielo.
Odpovedať
Dakujem na západy. Samozrejme to neriešim kvôli ušetreniu, len mi prišlo neekologické vyhodiť funkčné stoličky. Skúsiim teda jednu rozobrať a potom sa rozhodnem, či ju repasujem, nakoľko takéto práce sú mimo môjho záujmu. Možno sa ich nakoniec pokúsim darovať niekomu zručnému.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?