Pult na optické oddelenie kuchyne od obývačky - váš názor?

Ahojte, aky je vas nazor na pult/presnejsie dosku,ktora ma opticky oddelovat kuchynu od jedalne a obyvacky? Mne to velmi zastavi kuchynu,zmensi. Nebolo by lepsie,ak by bol nizsi,najlepsie ziadny? Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
@eliwedd rozhodne ho zniz, daj ho vo vyske pracovnej dosky, naroce sedenie je neprakticke, radsej velky stol
Odpovedať
fakt ako pastna oko... sprav ho urcite nizsi, na uroven normalnej prac. plochy a ak sa zmesti, tak ho sprav hlbsi. bud s pretrcajucou doskou a so sedenim s jednej strany, alebo dvojite skrinky s mensou hlbkou zo strany obyvacky.
Odpovedať
@eliwedd vyhodit. Kuchynsku linku potiahni pod okno. Pult bol in v ´89....
Odpovedať
Vyhodiť
Odpovedať
Profilova fotka
Out
Odpovedať
pripajam sa k "vyhodit" :-)
Odpovedať
Ja by som ho nevyhadzovala, ale opticky upravila. Ono je niekedy dobre, ked nevidno az celkom do kuchyne ;-)
Odpovedať
Nie je to pult, iba doska vo vyske cca 1m,nebude sa tam sediet,ziadne barove policky,to urcite niee. Bolo to myslene iba ako zakrytie/oddelenie kuchyne,ale podla tej vizializacie ma to velmi rusi. Zmenim to.
Odpovedať
Profilova fotka
@eliwedd Tiez si myslim ze to bez toho bude vyzerat lepsie... mna to tam rusi a pride mi to tiez neprakticke... niekedy je aj vyhoda to ze kuchyna nieje az tak oddelena od obyvacky
Odpovedať
ja sa navzdory ku všetkým komentárom prikláňam k druhej vizu. Presne takto plánujem opticky predeliť kuchyňu a obývačku ;-)
Odpovedať
@eliwedd Ja by som tam ten pult vobec nedavala a opticky to otvorila. Vyzera to ako recepcny pult, ked pridem do kadernictva :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eliwedd daj ho prec, je skoda zakryvat taku krasnu kuchynu, ked to das cele prec, tak to bude vzdusne, dobre to ukaze, takto to je podla mna taky sek, to sa mi nepaci, chapem ako to malo vychadzat, co to malo byt ale podla mna to ucel sice splni, ale neukaze to dobre
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anna4_4 ucel to sice splni ale tiez som tohto nazoru, ze dat to radsej prec. Mna to tam skorej rusi, hlavne to drevo na tom, kuchyna bude aj vacsia a bude sa tam podla mna dat lepsie hybat
Odpovedať
Profilova fotka
@stanlej kazdy podla svojho gusta zrejme, niekomu sa to pacit moze, ale mna to tiez tak irituje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?