Priplatok 100 eur za pyrolyzu v rure

Ahojte strechaci. Priplatili by ste si za toto cistenie 100 eur? Nemam s tym skusenost tak sa nevieme rozhodnut. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Ano, priplatili, fakt je to pecka. My to mame tiez, najskor som tomu moc neveril ale po prvom cisteni som povedal "sanka dolu sefe" :-). Inak vacsinou to nie je len priplatok len za pyrolyzu ale aj za dalsie funkcie, kedze pyrolyzu maju vyssie modely.
Odpovedať
@kvietokz Ja som sa rozhodoval tiež či pyrolýzu alebo nie, nakoniec som zobral rúru s pyrolýzou. Manželka frflala za tie peniaze, ale snáď pri čistení bude pochvalovať.
Odpovedať
@danculd super, dakujem za nazor :-)
Odpovedať
@kajo873 :-) tak nech sluzi
Odpovedať
http://rury-na-pecenie.heureka.sk/gor... My budeme mat tuto,nie je draha a ma pyrolyzu aj ine dalsie funkcie,ktore mysli asi ani nevyuzijem vsetky a je velka tak som zvedava,zatial vsetci pyrolyzu chvalili co som citala recenzie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@maminka21 ahojky, kupili ste nakoniec tuto ruru? Ma ozaj pyrolyzu za tuto cenu? Lebo tiez po nej pozeram...a neviem, ci je to len nejaky mylny udaj...
Odpovedať
@maminka21 @slnieckolu mna by tiez zaujimalo ci ma skutocne tu pyrolyzu, nikde som to totiz nenasla. iba ze "AquaClean skvele pomáha pri čistení rúry. Nalejte pol litra vody do plechu na pečenie, uložte ho na spodok rúry a po 30tich minútach handričkou zotrite naparené zvyšky mastnoty z povrchu rúry a plechov."
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina0212 podla mna ziadnu pyrolyzu nema...my uz radsej kupujeme inu s istou pyrolyzou ;-)
Odpovedať
@katarina0212 Pri "naozajstnej" pyrolyze nemusis nikde nic nalievat a nikde nic utierat. Po prebehnuti cyklu je rura ako nova. Takze podla popisu pyrolyzu urcite nema.
Odpovedať
No po vcerajsom cisteni rury u nas doma, do noveho domceka beriem len pyrolyzu.. ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?