Prechod zo samostojacej chladničky na vstavanú

Profilova fotka
Ahojte. Prosím Vás napíšte mi, ako ste prežili prechod zo samostojacej chladničky na vstavanú, lebo ja som zhrozená z ich objemu. Ved už teraz mám problém kolkokrát všetko do našej samostojacej dvojmetrovej napchať a ked som videla aké sú vstavané malé, tak neviem neviem. Neviem sa zmieriť s tým, že som si mala nechať našu samostojacu a nechať si špatiť peknú kuchynu ... ale proste ísť do horšieho a kúpiť si menšiu chladničku .. každopádne budem čakať na každý postreh :)))
Odpovedať
vstavanu do kuchyne a staru samostatne stojacu do technickej miestnosti :-)
Odpovedať
osobne si myslim ze robis chybu, volnestojaca chladnicka ma podstatne vacsi vnutorny objem ako pises, na druhej strane vstavana chladnicka asi krajsie vyzera v kuchynskej linke, takze bud chces mat peknu alebo praktickejsiu chladnicku? pravdepodobne volnestojaca je mozno aj lacnejsia...
Odpovedať
Profilova fotka
@naninka23 my sme aj napriek krasnej kuchyni prednost praktickosti a dali vone stojaci ale obstavali sme a je pri stene za rohom takze ju neni stale vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
@larker technickú miestnosť bohužiaľ nemáme. keby to tak bolo, tak to neriešim vôbec :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@godfather viem viem .. som ženská .. ide mi o to estetično, ale zas aj o to praktično, lebo som matka a momentálne žena v domácnosti, takže viem, že potrebujeme priestor, preto sa to vo mne bije :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@psychx No tak nejak to asi dopadne aj u nás, i ked by som veľmi chcela aby chladnička vyzerala ako kuchyna ... uvidíme ..
Odpovedať
@naninka23 vstavana je pekna, to uznavam, aj mne sa ovela viac paci vstavana, ale kvoli praktickosti som sa rozhodol pre volnestojacu, tak mi bolo aj odporucane okruhom priatelov ktori sa nechali nahovorit na vstavanu... a este jedna pripomienka, nielen kvoli praktickemu vyuzitiu som dal volnestojacu ale aj z dovodu ze manzelka s dcerou maju potrebu chladnicku vyobkladat magnetkami... :-D
Odpovedať
@naninka23 Ahoj. Přežít se dá cokoliv. Nicméně je pravda, že výběr vestavných chladniček je omezený a také ceny jsou podstatně vyšší, jak volně stojících. Nevím kolik máte místa, ale asi bude nejlepší mít chladničky dvě. Jednu malou v lince a druhou obrovskou někde ve špajzu, nebo v technické a pod. Já s tím osobně problém nemám, protože jsem vestavnou chladničku rovnou vyloučil a ve špajzu máme pořád původní chladničku Calex a ve sklepě mrázák ( 3 šuplíky ). Syn tento problém zrovna řeší a bude vestavěnou rušit a pořídí si nějakého obra. Asi americkou, či co. Naštěstí mu to vejde vedle kuchyňské linky. Na Vašem místě by to řešil rovnou, protože se klidně může stát, že ta malá nebude stačit a na druhou nebude místo. :-)
Odpovedať
mame vstavanu vyska 180cm bez problemu, v samostatnestojacej s mrazakom bolo menej miesta.
Odpovedať
@atlaska Ahoj. Asi to bude tím, že ta volně stojící mala menší objem. :-D :-D :-D :-D :-D A mrazák máš kde ? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@praoteccech špajzu nemáme .. bude iba jedna chladnička, takže to treba vyriešiť. bud si vybrať parádu a potom asi nadávať alebo si nechať chladničku čo máme /pretože sa sťahujeme z menšieho bytu do väčšieho, ale bez špajze/, ale s touto chladničkou sme spokojný .. no uvidíme. musím skonzultovať s pánom, čo nám bude navrhovať kuchynu.
Odpovedať
v spajzke a zadavatelka nepise ze ma chl.s mrazakom,ale ze ma 2m chladnicku. @praoteccech
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska Ahoj. A co to má společného s tazatelkou ? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Máme voľne stojacu chladničku takmer 2m hore chladnička dole mrazák :-)
Odpovedať
Odporucam kupovat menej zradla a bude stacit aj mensia alebo ked sa neda dat volne stojacu ktora je 100x krajsia ako ed vidim tie odporne velke skrine so schovanymi chladnickami s otrasnymi pantami na zatvaranje dveri. Vyzera to ako pozliepany grc. Tak isto horsia udrzaba. Kup si peknu normalnu chladnicku a hotovo, ak si myslis ze vstavana je parada tak je to cisto subjektivny nazor, lodla mna je to sedlacina.
Odpovedať
@sysell Ahoj. Zrovna sysel si dělá obrovské zásoby, takže tvoje rada je kontraproduktivní. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@naninka23 Ahoj. Já bych do menší nikdy nešel. Pouze za předpokladu, že třeba mladí zítra vyletí z hnízda. Ale to skoro nikde nehrozí. ;-)
Odpovedať
daj si monoklimatickú chladničku a mrazák - sú rôzne veľkosti a výšky - nie sú na to dnes už žiadne obmedzenia, tak nie je dôvod byť "zhrozená". Treba kuchynu prispôsobiť potrebám konkrétnej rodiny - o tom to je - nie o tom čo je zaužívané. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?