Pracovná doska v kuchyni

Chcem zmeniť dispozíciu kuchyne, z terajšieho L do tvaru U. Pracovaná doska sa budem musieť spájať a ja by som chcela vedieť, či je aj iná možnosť alebo len spojovacou lištou. Niečo neviditeľné nie je? Poradíte? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 10-rocnu linku, kde boli spajane pracovne dosky priesvitnym silikonom a dodnes to drzi.. je to prakticky neviditelne a neprepusta vodu
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela15 stolari robia aj zárez do dosky a potom to lepia silikónom. Napr. v Oresi majú tak robené všetky kuchyne ak sa chceš pozreť ako to vyzerá..
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela15 Výrobu záfrezu si môžete pozrieť na našej stránke.
Odpovedať
v pohode sa to da spojit zamkovim spojom,staci ak pride stolar fachman a zafrezuje tam zamkovy spoj a stiahne dosky dokopi.
Odpovedať
Ahojte ja poprosim o radu,chcem kuchyni v bielo hnedej farne spodne skrinky hneda matna,vrchne biela leskla len neviem akej farby dat pracovnu dosku?Mate dake napady popripade mate taku kuchynu v takej kombinacii?ak ano mohli by ste mi poskytnut foto?Ja rozmyslam nad sedou alebo bielo doskou co mi poradite?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Obnovujem tuto temu: tiez sa mi meni dispozicia kuchyne, z povodneho praveho L, bude rovna, a tiez musim poprechadzovat skrinky, lebo nechceme sekat vodu ani nic take.. Cize pracovnu dosku musim vymenit celu.. Akym sposobom je to najlepsie riesit? Najst nejakeho stolara, ktory ma v ponuke dosky a nech to urobi na mieru aj s vyrezmi a nech to aj osadi? Ci staci oslovit (napr. decodom) a oni to pripravia? Iba dosku? vdaka :)
Odpovedať
z mojho pohladu by bolo najidealnejsie to dat nejakemu stolarovi, ten ti to spravi na mieru a bude ti to tam sediet ako uliate a nebudes musiet nic riesit. Stolar si to presne pomera a urobi a vybavene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma A este lepsia moznost je to dat spravit kamenarovi !!! :)
Odpovedať
@daniela15 je neviditelny frezovany spoj vyplneny silikonom. Urcite vyhladat stolara s dobrymi referenciami a dat si spravit celu kuchynu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?