Potravinová skriňa

Nemáme špajzu tak sme zvolili veľkú potravinovú skriňu. zaujímalo by ma či sa nedá nejako odizolovať od teploty, aby tam nebolo príliš teplo. Asi blbá otázka ale tak skúšam, veď v dnešnej dobe už vymyslia všeličo :), nie je nejaká fólia abo čo ? ;-)
Odpovedať
budes ju mat v miestnosti, kde je napr 23C a ty v nej chces nejakou izolaciou udrzat teplotu napr 15C? To mi fyzikalne nesedi.
Odpovedať
@mysicka87 Presne ako pise @stewko - akakolvek izolacia len spomaluje prestup tepla, nezastavuje ho. Cize ak umiestnis akokolvek izolovanu krabicu do prostredia s trvalou rovnakou teplotou, tak bude mat ta krabica po urcitom case vnutri presne tu istu rovnaku teplotu. Preco su asi chladnicky na elektrinu?
Odpovedať
@mysicka87 žiadnu fintu F na to nevymyslíš. Jednoducho tam bude teplota ako v miestnosti, ako ti hovoria chlapi vyššie.
Odpovedať
mozno dat to na severnu stenu, niekde kde je zvonka stale tien, spravit vetraci otvor do skrine a tu skrinu potom nejak izolovat - cize by si si spravila defacto spajz.
Odpovedať
to co hladas sa vola chladnicka
Odpovedať
no joo, to by si musela pod spajzu navrtat dobre velku hlboku dieru a z tadial tahat vzduch, trosku drahe ale je to jedna z moznosti,,.no a potom by si mohla izolovat aj bednu. Ale osobne ladnicka asi je lacnejsia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?