Podadte tvar kuchyne

Profilova fotka
Prosim poradte, ci ma byt kuchyna do G alebo U. Foto v prilohe. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@alli01 Tu vizošku si si robila sama alebo studio? Za mna celeee zle! Nechcem teraz negovat pracu kto to robil, ale na co tam bude ten bar-pult? A preco je drez tak daleko od varenia?
Odpovedať
Na tvare ani tak nezalezi ako na usporiadani. Vsade sa pise( a je to prakticka rada), ze kuchyna by mala by usporiadana ci uz z prava do lava alebo z lava do prava, postupne: skladovanie potravin-chladnicka, umyvanie- drez, varenie. Idealne je, ked je vedla chladnicky miesto na kuchynskej linke, kam si clovek vylozi potraviny, dalej ich umyje, zase priestor na linke kam si polozite umyte potraviny,popripade nakrajate a nasledne sporak. Nenabehate sa tak v kuchyne a nebudete nervozna kam polozit, vylozit potraviny. A k tvaru, ak chcete mat opticky uplne oddelenu kuchynu, dajte si tvar G, no ja mam radsej otvorenejsie priestory, ja by som zvolila U.
Odpovedať
Asi 342.krat si zafrflem na barovy pult, pec vedla chladnicky a chybajucu pracovnu dosku vedla chladnicky. Neboj, hlavu hore, dalsi pokus o ergonomicku kuchynu bude zase o nieco lepsi!
Odpovedať
Profilova fotka
V uvahe nad G kuchynou som zabudla dopisat, ze medzi varnou doskou a umyvadlom len 1,1 m. Ja som mala v plane dat chladnicku k dresu namiesto tej 40-tky skrinky, ale priatel nechce, ze ju mam dat ku kominu. A barovy pult je tiez jeho zelanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?