Objednala som nesprávnu plynovú dosku

Ahojte . stala sa mi taka neprijemnost. prisla mi domov objednana plynova varna doska , a ked sme ju rozbalili , zistili sme ze je urcena len na zemny plyn. je to konkretne znacka ARISTON HOTPOINT PKQ 644D GH K neviete poradit co s tym? mala povodne sluzit na propan butan , lebo mi nemame zemny plyn.
Odpovedať
@denaa mate propan-butanove bomby? ci ako?
Odpovedať
@vivere hej mame.
Odpovedať
Profilova fotka
@denaa ak ste objednávali cez e-shop, máte právo na vrátenie tovaru...
Odpovedať
Profilova fotka
Síce som neni na toto odborník ale vždy stačilo vymeniť trysku.Inak pokiaľ plynový spotrebič nespustí do prevádzky odborne znalá a zaškolená osoba tak strácete záruku.Treba kupovať len v takých obchodoch kde vám to aj namontujú pripoja.
Odpovedať
Profilova fotka
ako napísal antonmesaros mala by sa dať vymeniť tryska, tá by mala byť priložená pri doske , zväčša má každá plynová doska možnosť že si zákazník vyberie či pôjde na propan butan alebo na zemný plyn, ak by ste chceli čo najpresnejšie informácie zavolajte si do servisu vo vašom okolí kde robia so značkou ariston a tento servisák by ju vám mal prísť aj zapojiť, samozrejme za poplatok ale zas vám bude platiť záruka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
treba vymenit trisky ale odbornikovi s plynom nie su zarty
Odpovedať
Profilova fotka
co som zbezne pozeral , tak trysky na PB standartne nepribaluju , pre tento model, ... zavolaj do autorizovaneho servisu (kontakt budes mat niekde v papieroch), ci su schopny dodat a najlepsie aj namontovat trysky na PB ... alebo to do 14 dni vratit ako radi pocem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ si to kúpila z eshopu- objednávka cez internet, máš nárok nepoužitý výrobok v pôvodnom obale so všetkým príslušenstvom vrátiť späť predávajúcemu do 7 dni bez udania dôvodu. Takto hovorí zákon. Vrátenie peňazí do 14dni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?