Nevieme sa rozhobnut ci barovy putl alebo ostrovcek

Profilova fotka
Ahojte ludkovie prosim poradte mi ci barovy pult alebo ostrovcek manzel preferuje barovy pult ja nechcem a nevieme sa rozhodnut :-( co mate vy doma poprosim poslite fotky co a ako to mate vy sikovne spravene vopred dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, ja sa chystám na prerábku kuchyne, a budem si dávať ostrovček tak, že len postavím kolmo na stenu dvojkridlovu skrinku a na ňu dám pracovnú dosku, ja to potrebujem mať spravené takto kvôli tomu, že mám inak veľmi malú linku. Tálží podľa mňa aj od konkrétnej dispozície kuchyne, ale podľa mňa je ostrovček lepšie využitý priestor, ako barový pult.
Odpovedať
My mame novu kuchynu a dali sme ostrovcek, tiez kvoli tomu ze na linke nebolo dostatok suvislej pracovnej plochy a musim povedat ze ostrovcek je najviac vyuzivany - je to super velka plocha. Z jednej strany su sufliky a z druhej je to predlzene a da sa sediet, perfektne :-) Barovy pult mi pride zbytocne, na co je to vyvysene; radsej suvisla velka plocha a sediet sa da pri ostrovceku rovnako, akurat mas stolicku trochu nizsie nez pri pulte.
Odpovedať
@janus141 urcite ostrovcek a ked uz sedenie, tak pri tom ostrovceku. Barovy pult - ak teda mas na mysli ten vyvyseny je total zbytocnost, zle sa tam sedi a moja skusenost od kamosky - nic ine nerobime, len okrikujeme male deti, aby neliezli na tie vysoke stolicky a vacsie deti aby sa na nich nesialili :-S Aj ona povedala, ze pri najblizsej prilezitosti bar poleti, lebo nemieni najblizsich 10 rokov striehnut na decka a ze o par rokov, ked budu mat deti rozum, uz bude mat problem tam vyliezt ona :-D :-p
Odpovedať
barovy nerob..my sme tiez po 4 rokoch nevyuzity davali prec...to fakt tak do bytu ked nemas ine riesenie ale inak je to ozaj len na imidz,nevyuzijes....a to este mozem byt rada ze som to stihla kym moja mladsia besnota zistila ze na co vsetko sa da vyliezt a skakat odtial :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vsetky ja tiez schvalujem osrtovcek este spracovat muzika :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?