Nechávate dvierka umývačky po umytí zatvorené?

Profilova fotka
neviem ci ich mam nechavat zatvorene alebo otvorit? kedy budu riady dostatocne suche? dakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja vždy po umytí otvorím,necham chvílu odstať nech sa to usuší a potom vyložím. Inak takmer stále ju máme pootvorenú aj ked postupne tam nakladáme špinavé riady. Ale záleží aj od toho či máš sušičku v tom alebo nie.
Odpovedať
vypnem a dvierka pootvorim. neviem preco, zda sa mi to efektivne, riady sa vysusia a para sa odpari. ked trochu vychladne, zase zavriem, nie som schopna riad vykladat, dost casto vyberam na pouzivanie rovno z umyvacky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam mycku vzdy zavretu aj po umyti.......po umyti necham riad v mycke vychladnut a je vzdy krasne suchy....ci je mycka prazdna alebo plna je vzdy zavreta a v poho...akurat ked je riad dlhhsie ako 1 den vo vnutry zavrety ,tak po otvoreni ide riadny smrad,ale doplnim a pustim nech umyva a este sa mi nestalo,ze by smrdela mycka.....mam siemensku a nedam na nu dopustit...este dodam,ze kdesi som citala ,ze mycka by sa nemala otvarat hned po umyti lebo para a teplo ktore sala z nej moze poskodit snimace,ale asi sa jedna len o vstavane mycky ;-)
Odpovedať
Ja otváram len v prípade, že chcem hneď z nej vybrať riad, ale to sa stáva málokedy. niekedy ho vyberám až ráno, keďže väčšinou ju zapínam na večer, alebo tak po hodine. nikdy sa mi nestalo, že by som vybrala riad mokrý, ani plastové nádoby.
Odpovedať
Profilova fotka
po vypnuti dvierka pootvorim na par cm, aby sa odparila horuca para a po vychladnuti riad vykladam.
Odpovedať
po umyti hneď neotvaram, necham cca 10-15 min., aby sa trocha ochladila a potom dvierka pootvorim. Riad vyberam keď je už chladny, vynimočne ak hneď potrebujem tak aj skôr ešte teply.
Odpovedať
neotvaram, lebo zapnem ked idem spat a vyberam rano.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?