Čo poviete na tento návrh?
Kuchyňa 3*2.4*1.6 ostrovček
Kovania blum,11 vysuvov cena bez spotrebičov 4909 ,v cene sú zahrnuté len drez ,dávkovač,kos a príbornik.
Aká je to cena podľa vás?
Ďakujem
Jediné čo chcem zmeniť,že tam ,kde je rúra na tej strane v rohu by bol drez a kúsok od toho naľavo varná doska aby bol väčší priestor smerom k ostrovceku.
A samozrejme inak dať skrinky aby bol miesto pre digestor
@alicka850 navrchu som dala foto čo všetko bude obsahovať a spotrebiče budí do 1500 e
Bude tam 11 vysuvov dolných a horné skrinky
Potom najvyššiu kvalitu lesku ,mi nacenil o 1000cku viac
@atlaska
@alicka850 najprv mi to dal tam kde je varná doska a to bolo ešte horšie miesto už vôbec by nebolo ,tak aspoň takto.a chladnička ,vedľa rúra so skrinkami na jedlo..no snáď to.nebude také hrozne ,veď miesta je dosť ,už sa nedá viac predĺžiť ,už je to 3 m a zostáva presné miesto na stôl a stoličky
@alicka850 tak mne len spotrebice, drez a bateria vychadzaju na 5000€ :-D takze tazko aj s kuchynou. ale planujem oslovit par e-shopov s cenovou ponukou.
@domuska01 skus obehat este 1-2 kuch studia s cenovou ponukou. drez, bateriu, davkovac si vies kupit sama, neviem, nemas to tam po polozke, aby tam studio nemalo daku marzu este. evo gloss - to su obycajne dtd dvierka s abs? potom je ta cena vysoka.
@manilla jasne, že to zaleží od značky. Moja životna skusenosť je, že aj drahe značky sa nemusia vydariť a aj lacne značky sa môžu, ťažko to nejako zovšeobecňovať. Ja som si povedala, že do vecí, ktoré sa dajú do 5-6 rokoch ľahko vymeniť nebudem tlačiť tisíce, zaruku mam 5 rokov a ak mi vydržia spotrebiče toľko, budem celkom rada. Teraz mam na prenajatom byte spotrebiče Mora, asi najlacnejšie z najlacnejších a fičia :-) My sme sa radšej rozhodli investovať do vecí, ktoré sa nedajú ľahko vymeniť ako krb, obklady, okna a podobne. Ale chapem, že každý má na to iný názor a hlavne, každý si robí ako mu vyhovuje. :-) Možno budem nadávať, keď sa nasťahujeme, ale zatiaľ som spokojná :-D
@domuska01 ja som uvažovala podobne riešiť rúru a nakoniec som ju dala klasicky medzi spodne skrinky a ušetrilo mi to veľa miesta. Urob tak, ako to cítiš, ty budeš v prvom rade variť v tvojej kuchyni a musíš to navrhnúť tak, aby to Tebe vyhovovalo, bez ohľadu na to, čo hovoria diskutujúci na MK. Ja som povodne tiež chcela tie zafrezované úchytky, ale nakoniec som od toho upustila, zbytočne to celú kuchynu predražilo a vybrala som si iné, ktoré sa mi rovnako páčia a sú praktické. Mojou prioritou bol, aby som mala vela prac. plochy, ktorá mi teraz na byte chýba, aby som nemala hore vyklopne skrinky, lebo ma neskutočne teraz na byte vytáčajú, aby vysuvy spodne boli menšie, lebo teraz mam spodne široke 1,2 mestra a ked chcem vybrať jednu vec, musím otvoriť šufel ako krava. Ja Ti len poradím z mojej skusenosti, daj si to naceniť aspon u dvoch-troch a porovnavaj. Držím palce pri spravnom vybere. :-)
@manilla podla mna domuska myslela tie co vychadzajú z hrany dvierok, ako ma napriklad Tilia od Decodomu, ja som tiež myslela tie a napisala som zafrezovane :-D
@alicka850 hej, chapem. len by to mohla navrhnut stolarovi, cena by sa znizila. ak by jej teda take uchytky vyhovovali :-) ja sa len bojim umyvacky a chladnicky, ale treba si zvyknut, doteraz som mala vzdy klasicke uchytky. treba najst ten spravny sposob otvarania.
@alicka850@manilla takže baby dlho som volala so stolarom,čiže cena pôjde krásne dole
Najviac vraj vyjde to,že ten ostrov bude mať cca 2 m a on tam chcel dať celý zadný korpus v lesku a to to celé predrazilo.
+ Zafrezovane uchyty vraj a ešte tam mám 11 vysuvov ,ešte aj z tých sme ubrali a dáme tam nejakú tu skrinku radšej a z poličiek hore uberieme,nech sú vzdusnejsie.
Takže už teraz som spokojná :-)
@domuska01 no vidis, treba vela o tom debatit :-) ?mne kopec veci poradili v kuch studiu, co stiahli cenu. Ale tiez boli veci, ktore som vyslovene chcela- tichy velky digestor, lebo teraz ho nemam a chyba mi a muz chcel strasne sialene drahy vstavany kos na odpadky, proti ktoremu som bojovala, ale ked ho tak strasne chcel, nech ho ma :-) ked si predstavim, aku linku som mala vysnivanu na zaciatku a aku som nakoniec zvolila, tak z povodnej predstavy zostala asi len umyvacka :-)
@alicka850 no veď aj ja čo som si predstavila s teraz musím od toho.upustit,my máme malý byt ,hneď ako.vojdes vidíš presne to,čo na Tom obrázku a nič sa mi.ani nepáči ,že hneď pohľad na hrnce,radšej nech je schovaný ten varič a tam nech sa sústreďuje neporiadok.len som ešte skrátila linku o 30 CM a predĺžila ostrovček,teraz mi bude vytŕčať drez😂😂