Máte v kuchyni priznanú rúru od digestora von? Ako to vyzerá?

Budeme mať v novom byte kuchynskú linku z Ikea, Bodbyn krémovú, bez horných kuchynských skriniek, s digestorom priblizne v strede linky dlhej 5 metrov. Nepáči sa mi predstava, že budem mať hore pri strope 2,5 m nerezovú rúru. Nie je v takom prípade lepší ten bezvývodový digestor? Hneď na konci linky je veľké okno. Kuchyňa je od obývačky oddelená (čiastočne) v priestore stojacou 3,5 m stenou. Kuchyňa bude v takom škandinávskom štýle s masívnou drevenou doskou a dlažbou v svetlom drevodekore a čiernymi retro svietidlami... ďakujem za názory, prípadne fotky, ak to tak máte doma.
Odpovedať
@barcelonafc ak myslis recyklacny digestor s uhlikovym filtrom tak je to riesenie. Ale treba pocitat s tym, ze sice pachy z varenia budu ciastocne odfiltrovane ale vlhkost ti bude cirkulovat v byte a pachove filtre treba menit cca 4x v roku, takze pocitaj s dalsimi nakladmi. Inac vyvod nemusi byt rieseny nerezovou rurou. Su aj ploche plastove vzduchovody, ktore sa daju skryt do podhladu. Vysku maju cca 5 cm. Ja mam take polozene ne linke a vyvedene z bytu na balkon.
Odpovedať
@barcelonafc http://www.ventilatory-obchod.sk/pvc-... je to stavebnica, vyskladas si ako chces
Odpovedať
@zita19 ano, myslim taky recyklacny. Mam ho teraz v kuchyni a mas pravdu, ze to nie je idealne riesenie. O podhlade som rozmyslala, len neviem, co to obnasa co do casu a penazi, uz teraz nestihame, zanedlho sa musime stahovat, a este treba toho tolko spravit...
Odpovedať
@zita19 a dakujem velmi pekne!
Odpovedať
@barcelonafc vsak kup recyklacny, ked sa neosvedci, furt ho mozes preskolit na ten z odvodom. Kazdy ma vyvod aj aj a do kazdeho sa da zakomponovat filter. Teda aspon vsetky, ktore som ja studovala boli take.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?