Mate niekto zabudovany prostriedok na riad v pracovnej doske?

rada by som nieco take vymyslela, kedze sa mi nepaci, ked ludia maju po linkach flase s napr.jarom a pod. tekute prasky a take veci.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 netreba nic vymyslat :) http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
majko dakujem, viem, ze to existuje, ja len ci to aj niekto ma ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 máme a super :-)
Odpovedať
@salichat22 a to ste uz kupovali spolu s drezom?
Odpovedať
@angel1979 ano, my mame davkovac blanco, mozes kuknut v mojom albume, kupuje sa rovnako ako bateria, urcite lepsie, ako keby sa mala povalovat vedla drezu nejaka flasa. pozor na to, ci planovany drez ma na to pripraveny otvor ;-)
Odpovedať
neviem si to už predstaviť bez dávkovača :)
Odpovedať
no ja som to uz davno videla a urcite je to uzasna vec a hned upratana kuchyna ;)
Odpovedať
ja to mám tiež a je to super, dieru sme si dali vyrezať v jednom obchode a každé sme kupovali zvlášť, dávkovač i umývadlo, pri umývaní je to super pomocník :-)
Odpovedať
je to super, určite neoľutuješ :-) prvý som mala ešte pred 10rokmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 nie ale kupovali sme drez aj davkovac v Ikei nemám ho navrtany v pracovnej doske ale v dreze. :-)
Odpovedať
ok super, no my ikeu nemame v ke
Odpovedať
Už som riešila dve kuchynské linky a vždy som si dala zabudovať nádržku na prostriedok do pracovnej dosky, je to čisté, jednoduché, praktické, žiadne fľašky okolo drezu a pod. Mám to už 8. rok a stále je OK a funkčná, ak budem riešiť linku opäť, určite do toho pôjdem. Odporúčam, pozri IKEA.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa možem rovno spýtať aj ja, tak tí čo máte ten dávkovač máte ho zabudovaný v prac.doske? alebo v dreze? Ďakujem aj ja za pomoc :-)
Odpovedať
@mishatt my ho máme zabudovaný v dreze :)
Odpovedať
videla som, ze niektore drezy maju dierku urobenu
Odpovedať
Ahoj, ja som nedavno instaloval presne tento model z IKEA. Mozem odporucit, je kvalitny, pevny a pekny. A relativne lacny oproti inym. Pokial ides kupovat drez, radsej kup rovno s otvorom, pretoze do nerezoveho drezu sa vrta/vykruzuje pomerne tazko v klasickych domacich podmienkach (bez kvalitneho vykriuzovaka). Pripadne si daj vyrezat otvor, myslim ze v Horn.... alebo Bau.... ich robia na poziadanie. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja nerez.umyvadlo ani nahodou, chcem granitove, dakujem
Odpovedať
@mishatt nádržku mám (aj som mala) v pracovnej doske.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?