Máte modernejšie prevedenie kuchynskej lavice?

Máte niekto ? zaujíma ma modernejšie prevedenie . ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie ja som zatazena z minulosti, nechcem to ani vidiet, nech je to akokolkvek moderne :-)
Odpovedať
Jakou lavici mas na mysli? Takovou tu masivni? Ja chtela nejakou nevyrezavanou, nemalovanou, strohou, strizlivou... a docela se mi postestilo, ze k tomu byl i stul. Chteli jsme neco neutralniho, protoze modernu nesnasime a uplne vylozene vesnicka se zas k razu naseho bytu nehodi.
Odpovedať
Profilova fotka
tak po lavici túži môj manžel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mmmk jaj takuto myslis, to vyzera ako cesky dudinger, rada lara, ako to je celkom fajn. http://www.tvojdom.sk/userdata/images... ja som myslela ze taketo daco. ako pekne ale ako som uz povedala :-) radsej stolicky
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tvojdom.sk/userdata/images...
Odpovedať
Lavice je siroky pojem. Ale z vlastni zkusenosti (vynechame design) doporucuji bez operadla do prostoru. Kdyz na ni sedi vic jak dva lidi, muzou se ti prostredni zvednout a lavici prekrocit. Kdezto u lavice s operadlem se museji slozite poustet a vsatavat atd. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne pre to mi vadi :-) strata slobody pohybu. ale hlavne, mali sme to doma v tom prisernom komanc prevedeni a zaprisahala som sa ze never ever ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa Fuj!!! s veľkým F... ak sa to niekomu páči, tak pokojne si to zaobstarajte, ale má milión nevýhod a .... a výhody nepoznám alebo ma teraz žiadne nenapadli. Takže ešte raz: Fuj laviciam v jedálni :-p :-p - nech sú akékoľvek..
Odpovedať
Fajoska, mam pocit, ze by ses mela prejmenovat na Fujoska :-D Aquabelle, nevidim v tom problem. Ale v klasicke lavici. Mne ty rohove lavice a ty u zdi pripadaji taky desne neprakticke. Ale kdyz je to ta lavice, co mam v albu a je do prostoru (neni za ni stena), zadne omezeni pohybu to neni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to hej, to je pravda, ale teda musis mat k tomu doladeny zvysok, to sa neda supnut hocikam
Odpovedať
U nas se to da soupnout pod stul, akorat to tam pasuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak prepáčte, ale dvaja (ak nie viacerí) sediaci vedľa seba, ktorí chcú vstať od stola každý v inú dobu, aký je tam komfort?? A lavica bez operadla je síce jednoduchšia - ak sedíš v strede, prekročíš a ideš... no to tiež nie je najpraktičné :-( Ako som povedala, ak sa vám to páči, tak nech sa páči :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no mne sa ta lavica vzdy pacila, ale manzel nechce :o)))
Odpovedať
já lavici chci a taky si jí prosadím. půjde to snadno, manžel s tím určitě nebude mít problém. a pěkně nějakou masivní, rohovou, babičkovskou (ne komančskou) :-)
Odpovedať
ono je to asi o vkuse kazdeho,mne sa to aj celkom paci vizualne - napr. : http://www.huelsta.at/at_de/product_a... ale z praktickeho hladiska by som to nechcela . Moji rodicia maju uz jednu z tych modernejsich, ale napriek tomu sa tam tlacime, ked chce niekto vyjst von tak hroza... :-( ( samozrejme ked je nas viac pri stole - ked su 4 ludia a lavica doplnena o 2 stolicky v podobnom dekore, tak v pohode... ) stale si ale myslim ze v otvorenom priestore omnoho krajsie ukaze velky stol a elegantne jednoduche stolicky http://www.huelsta.at/at_de/product_a...
Odpovedať
mně se líbí tenhle styl lavice http://www.modrastrecha.cz/album/view... http://www.modrastrecha.cz/album/view... plus pár židlí já mám zase lavici spojenou s útulností.
Odpovedať
hm, je to sice uplne mimo moj styl a nikdy by som si takto byt nezariadovala :-N ale ano ikarkulka - posobi to velmi utulne
Odpovedať
Profilova fotka
ikarkulka ten prv štýl sa mi páči tiež ale dala by som si to na chalupu ( keby som mala nejaku :-D ) domov si to do bytu neviem veľmi predstaviť v byte je málo prestoru a tiež z toho dôvodu že viacej ľudí ked sedí tak sa vychádza zle, tak preto doma máme klasický stôl a stoličky ale tiež to nie je ono, chceme to vymeniť za nejake lepšie sedenie :-)
Odpovedať
dai, emily - mně se právě ten venkovský styl líbí. bydlíme v domě, má prkenné stropy... tam se to hodí jedna báseň ;-) je jasný, že všude se to dát nedá.
Odpovedať
Profilova fotka
ikrakulka mne sa to tiež páči ale na chalupe ale v dome ako hovoríš, byt máme trochu mederneší zariadený tak by sa mi to tam nehodilo ;-)
Odpovedať
ikarkulka - je to pekne, ja sa nehadam, ja som len tiez zastanca skor toho modernejsieho stylu :-) na chalupu by som si to tiez dala - do nejakej peknej drevenice... Mne to len pride ze je to tak vyhraneny styl ze potom by si nim mala zariadit cely dom, pripadne este aj dom podriadit tomu stylu ( drevenne krovy, vela teplych materialov a pod. ) aby to naozaj vyznelo pekne a tak utulne ako na tych obrazkoch
Odpovedať
já se taky nehádám :-) je to vyhraněný styl, já si v něm přímo libuju a podřizuju mu všechno, tzn. až jednou budeme stavět dům, bude i on ve venkovském stylu. takže i ta lavice.
Odpovedať
Profilova fotka
Ikarkulka, si moj clovek, ja tiez k tomu priklanam...mne sa vidiecky styl velmo paci :-)
Odpovedať
Ahojte, tie lavice su nadherne. Tiez uznavam ten styl, mne sa tie moderne ako ja tomu hovrim feng suje napacia ;-) ale je to na kazdeho vkuse
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?