Marmolit ako kuchynská zástena

Chcela by som sa poradiť, či je možné použiť marmolit ako kuchynskú zástenu keďže tam nechcem žiadne obkladačky ani sklo.Spodné dvierka linky budú wenge a vrchné vanilka a medzi to béžovy marmolit.Viete mi s tým niekto poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
žiadny problém, na zástenu môžeš dať čokoľvek, sklo, drevo, kameň, omietku a pod. :-)
Odpovedať
len zvaz, ci sa ten hrbolaty povrch bude ti dat dobre cistit. mozes si tam dat napriklad aj rovnaku dosku ako kuchynska linka, napr. my mame taku, ako su korpusy skriniek (tusim ceresna) a dvierka su zelene. ale za varnu dosku (je tak trochu mimo ostatnej linky) som radsej obkladacky vybrala, drevo sa mi nezdalo dost odolne - pri velkych hrncoch by mohlo byt horuco dost blizko steny.
Odpovedať
ja bych sa bála tiež čistenia, hlavne keď to bude zamastené
Odpovedať
@cheria ked sa ti to tam paci, kludne si to tam daj...ja by som sa nebala ani toho spinenia, ako tu pisu, bude to sice pracnejsie na udrzbu, ale nie problematicke...inak, si prva s takymto napadom, co som tu zaznamenala...vselico ludia vymyslia :o))
Odpovedať
@cheria ja by som to nedala, tiež kvôli čisteniu. Ani kachličky som nedala kvôli čisteniu špár. Mám tam tiež takú dosku ako je korpus linky, ale bolo to dosť drahé, na čistenie fakt super, ja mám elektrický sporák, tak to stačí. Videla som u segry, ktorá má plynový sporák, že tam má to drevo - zástenu prekrytú takým plechom, keďže plyn je otvorený oheň, ale to má len za sporákom, ostatné je drevo alebo čo je to za materiál.
Odpovedať
pokial mas parny cistic ta kani cistenie nebude problem :-D
Odpovedať
marmolit z hygienického hladiska by som teda ozaj neodporucala do kuchyne. Ak nechces sklo ani obkladacky, urcite by som odporucila zastenu ako pracovna doska. Su take, ktore su vysoko tepelne odolne, takze ich mozes dat aj za plynovu varnu platnu
Odpovedať
Profilova fotka
@tomi78 pekné, kde tam deti píšu úlohy?
Odpovedať
Sto chutí sto názorov, mne sa osobne marmolit v kuchyni nevidí neprakticky ani čo sa týka čistenia, dokonca už mám vybratý aj obrazec, ktorý by bol vyskladaný z troch farieb marmolitu a čo sa týka miesta za sporákom asi tam použijem kúsok kaleného skla, keď sa mi to takto podarí tak vám to odfotím a dám to tu na stránku a ak nie tak budem mať ďalšieho chrobáka v hlave ako si poradiť s tou zástenou aby bola iná.
Odpovedať
v žiadnom prípade, ved to sa dá len vyrdhnúť kefou! ako to budeš čistiť za sporákom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?