Mala kuchyna?

Prosím Vás, kuchyňa do U, rozmer 190x240x120. Plus komora, špajza. Má niekto obdobný rozmer? Je ta kuchyňa mala? Na rozmere 120bude varná doske. Rozmer 190 umývadlo a okno a 240 čistá plocha.
Odpovedať
Profilova fotka
niektoré činžiakové linky majú rozmer 2 metre dokopy.
Odpovedať
Profilova fotka
A celkovy rozmer miestnosti teda bude aky? Ked plus komora spajza. Nemate nejaky nakres alebo nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ty musis vediet, kolko miesta potrebujes v kuchyni, ci tam budes mat vylozene aj nejake spotrebice alebo nieco, aj to ti uberie z linky miesto. mne by to bolo malo.
Odpovedať
mne sa to vidi akesi male. budes mat vstavane spotrebice napr. mikrovlnku? lebo uz len to ak bude len tak na linke polozene mas - miesto. dalej mozno nejaky kavovar, kuchynsky robot, chlebnik. no neviem, neviem.
Odpovedať
Rozmery sú takto. V mikrovlnka vstavaná,aj rúra, akurát kávovar na linke. Ostatne v špajzi. Dĺžka jednej steny je 240, nie 190. To som.zlw napísala..čiže 240x240x120
Odpovedať
.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od katena18111:

.
@katena18111 daj pôdorys, tomuto veľmi nerozumiem.
Odpovedať

Rozmery sú takto. V mikrovlnka vstavaná,aj rúra, …
@katena18111 - bolo by dobré dať pôdorys s rozmermi - najmä tej steny, kde je špajza. Mne sa zdá strašne úzky ten priestor dlhšej strany U-ka, tam, kde je umývadlo. Reálne tam bude priestor na pohyb len 120 cm. Podľa mňa tam nie je dosť priestoru na kuchyňu do U. My máme podobný pôdorys, fotka ešte v procese. Tá stena pod oknom má rovné 3 metre, vpravo za vysokými skriňami sú dvere do špajze. Bočné steny majú cca 350 - 370 cm (nepamätám presne). Pre predstavu, 120 cm majú spolu tie 2 skrinky pod umývadlom/oknom.
Odpovedať

Prosím Vás, kuchyňa do U, rozmer 190x240x120. Plu…
@katena18111 po scitani dlzok Vy mate dokopy 550 cm kuchyne, ja v dome mam 510 Varim kazdy den, sme 5 a stačí nám Špajzu si urcite nechajte, ja osobne by som nemenila väčsiu kuchyňu na úkor špajze Tam už mam navrhnute presne drevené police namieru aby mi tam vošli veľké spotrebiče ( kuch.robot, mixér, zavaraci hrniec, sušička ovocia, bedničky na zeleninu, mrazák, zavaraniny, atď.)
Odpovedať
Profilova fotka
@katena18111 pri Vasich rozmeroch kuchyne by som spajzu uplne zrusil. DIspozicia Vasej spajze umoznuje umiestnit "zasobaren" viac-menej len pod oknom, alebo na policiach vedla dveri a napravo od okna. Ak zratam "celkovu ukladaciu plochu", tak po zruseni spajze viete predlzit kuchynu o dalsi meter-dva + okno (pochopite aky je to "plus") a "spajzovisko" mozete spravit aj v izolovanej skrinke pod oknom s "vyduchom" vonku. Pri dnesnych cenach nema vyznam skladovat polotovary v spajzi 2 roky, beznu zavaraninu udrzite v normalnom stave hocikde v kuchyni a na to urcenej skrinke. Po vypusteni spajze budete mat na skladisko minimalne 3x 60cm moduly vysoke co ja viem 2.40, co su zasoby pre beznu rodinu cca na 2 roky.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mgx:

@katena18111 pri Vasich rozmeroch kuchyne by som …
@mgx Suhlas, neverim tomu, ze do spajze ludia pracu tolko veci, aby bolo nevyhnutne mat navyse v dome takuto miestnost. Staci potravinova skrinka, spotrebice sa daju pomestit aj do kuchynskych skriniek.
Odpovedať
Za mna to je bolo uplne OK a spajzu by som urcite nechala. Skor by som rozmyslala, ci tych 120 vobec treba - ci sa tade nebude zle chodi, nebude to prskat a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?