Odpoveď na príspevok od katena18111:
. @katena18111 daj pôdorys, tomuto veľmi nerozumiem.Odpoveď na príspevok od katena18111:
Rozmery sú takto. V mikrovlnka vstavaná,aj rúra, … @katena18111 - bolo by dobré dať pôdorys s rozmermi - najmä tej steny, kde je špajza. Mne sa zdá strašne úzky ten priestor dlhšej strany U-ka, tam, kde je umývadlo. Reálne tam bude priestor na pohyb len 120 cm. Podľa mňa tam nie je dosť priestoru na kuchyňu do U. My máme podobný pôdorys, fotka ešte v procese. Tá stena pod oknom má rovné 3 metre, vpravo za vysokými skriňami sú dvere do špajze. Bočné steny majú cca 350 - 370 cm (nepamätám presne). Pre predstavu, 120 cm majú spolu tie 2 skrinky pod umývadlom/oknom.Odpoveď na príspevok od katena18111:
Prosím Vás, kuchyňa do U, rozmer 190x240x120. Plu… @katena18111 po scitani dlzok Vy mate dokopy 550 cm kuchyne, ja v dome mam 510 Varim kazdy den, sme 5 a stačí nám Špajzu si urcite nechajte, ja osobne by som nemenila väčsiu kuchyňu na úkor špajze Tam už mam navrhnute presne drevené police namieru aby mi tam vošli veľké spotrebiče ( kuch.robot, mixér, zavaraci hrniec, sušička ovocia, bedničky na zeleninu, mrazák, zavaraniny, atď.)Odpoveď na príspevok od mgx:
@katena18111 pri Vasich rozmeroch kuchyne by som … @mgx Suhlas, neverim tomu, ze do spajze ludia pracu tolko veci, aby bolo nevyhnutne mat navyse v dome takuto miestnost. Staci potravinova skrinka, spotrebice sa daju pomestit aj do kuchynskych skriniek.