Má niekto vstavané spotrebiče značky Concept?

Má tu niekto skúsenosti so vstavanými spotrebičmi značky CONCEPT??? Ideme prerábať kuchyňu a v predajni kde si dávame robiť kuchynskú linku nám ju odporučili.
Odpovedať
My mame od Conceptu digestor, indukcnu dosku, ruru a umyvacku riadu. Vsetko 1 a pol roka, pouzivane denne, bez problemov.
Odpovedať
@janhor je jasne ze ti ju odporucili. asi maju daku zmluvu s nimi. keby mali beko ponukali by ti beko, budu mat samsung budu ponukat samsung. ja osobne by som sa nedala na tuto znacku. neviem dako mi nereze. ak to ma byt poriadna kuchyna tak nech stoji zato jak financne tak vyzorovo a aby sluzila poriadne. budes ju pouzivat kazdy den v roku a niekolko rokov
Odpovedať
@janhor Zdravím z Čech :-) Já slyšela, že Concept dělá vestavný spotřebiče poměrně krátce a že to nemají vychytaný, oproti jiným výrobcům. Toť otázka ... My vzali komplet vše Whirlpool a když jsem porovnala cenu versus výkon obou výrobců, tak Whirlpool byla jasná volba. Překvapilo mě, že docela neznámý Concept, málo referencí na jejich výrobky, je opravdu drahý :-| Hodně štěstí při výběru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
MY máme koncept troubu a varnou desku.Nemám jediný problém.Naprosto mi to vyhovuje. Musím ale uznat,že cena je opravdu vyšší.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?