Lišty v kuchyni

Je toto normálne v roku 2016?
Odpovedať
@adka584 Ako pre koho. Je to cele skarede vratane materialov, vobec sa to k sebe nehodi.
Odpovedať
@adka584 co sa ti nepaci ta hlinikova lista? Nemam s tym problem vsetko je vec vkusu. Mozno to viac vydrzi ako "neviditelny" spoj
Odpovedať
Profilova fotka
no, ja radsej takto ako keby mi to malo napucat alebo sa robit plesen :-p... aj ked asi by som to dala na tu druhu stranu, nech to je trosku dalej od drezu...
Odpovedať
@adka584 Pokiaľ pred namontovaním lišty dali silikón a "natlačili" ho pod Al lištu tak nevidím problém..To že sa to niekomu nepáči, nemusí, hlavná vec že sa to páči tomu, kto tú linku má. ;-)
Odpovedať
No mne sa absolutne nepaci ta lista. Ja som brala ako samozrejmost ze sa vsade dava neviditelny spoj v dnesnej dobe a dost ma to prekvapilo ked mi dali tu listu. Som z toho dost nestastna a preto som chcela vediet nazory ludi na listy ... ci je to lepsie ako neviditelny spoj... aby som sa s tym aspon trochu zmierila :D
Odpovedať

Odpovedať
no tak uz vieme co chces pocut :-) uchlacholit tvoje sklamanie, za ktore si mozes len a len sama. Ak to nechces tak to reklamuj a ked budes uspesna, tak mozno i stastna, po tom ako si to vyhadas. Ja taketo veci riesit nebudem, lebo si spravim jednoliatu betonovu dosku po podobnych skusenostiach s pracovnymi doskami.
Odpovedať
Mozem za to sama ?
Odpovedať
@adka584 ja mam neviditelny spij, na jednom mieste sa nejak nedostalo dost silikonu a napucalo to. Moc to nevidny, dokonca mnohi z nasej rodiny to nevidia ani ked im ukazem ale mna to s*r* riadne. Uz s tym nic nespravim... Ale prizmam sa, ze radsej 2 cm napucaneho spoja ako toto. Inac mala si sa s dodavatelom dohodnut aj na takychto detailoch. Nie ze by to bola tvoja chyba ak si to nespravila, chyba bola predpokladat, ze ti vidi do hlavy a vie co chces. Hlinikova spojovacia lista nie je ani chyba ani nic nehorazne nepredstavitelne. Niektori ludia maju problem ak im ju nedaju.
Odpovedať
No ja som mu vravela, ze nechcem listy , ale ja som skor myslela tie co sa davaju medzi pracovnou doskou a obvodovou doskou. A toto som fakt brala ako automatiku, lebo moja mamka ma kuchynu 13 rokov staru z polska asi za 1000€ a ma neviditelne spoje. Ja som ani netusila, ze su taketo listy. Ked som sa stazovala, ze to nuerobil poriadne mi tvrdil, ze to nie je neporiadne , ze je to bezne davat listy, ze je skor menej zakaznikov co ich nechce. A to som si tu presne chcela overit. Ci je to len fuserina z jeho strany, alebo mi fakt neklamal a niektori ludia chcu listy ako trvrdil . Tak z vasich odpovedi usudzujem, ze to je asi aj v tomto roku celkom bezne, lebo ja som bola na tom, ze to odflakol.
Odpovedať
@adka584 pouzivaju sa obidva typy spajania freovany spoj nie je samozrejmy. Len dufat, ze rezana strana kuch. dosky je natreta niecim vodotesnym napr. silikonom pred osadenim listy. Vzhladom na umiestnenie drezu ak to nie je sobre spravene o dva roky menis dosku a potom moze byt aj frezovany spoj =D. Pokial si sa na sposobe spajania nedohodla vopred, resp. ak sa ta nepytali tak asi nespravis nic.
Odpovedať
Mne sa ta lista paci, ale to obkreslenie okolo drezu je hrozne. Ked si nechcela listy a mala si v objednavke neviditelny spoj tak to reklamuj, no problema musia to vymenit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja tam nebyvam a este som tu kuchynu neumyvala, cize ani obkreslenie este nie je umyte :D
Odpovedať
No ja praveze dufam, ze mi to nenatreli nicim, aby sa mi ta cela lista zdula a aby som ho tam mohla zavolat nech mi to pekne krasne vymeni.... dakujem za odpovede . Uz sa s tym nejak vysporiadam.
Odpovedať
@adka584 Mne sa zda aj drez krivo osadeny.Pri vrchu sa my zda iksi a dole sirsi nejde to presne v rovine.Alebo sa my to len zda.
Odpovedať
To som este nemerala , ale aj mne to napadlo. Ked tam pojdem zmeriam to. Ale to je vec, co dokazem prezit.
Odpovedať
@srlinka ved to zakresleny je dobre ale osadeny blbo.
Odpovedať
@atlaska Tak to reklamuj a daj to vymenit.Nemas co riesit a volaj majstra co ti to robil.Mne by osobne vadilo aby som mala drez krivo osadeny.A bude sa na to stale divat a nebudes casom s tym spokojna.
Odpovedať
No mam na nich viac veci a nebudem tu zverejnovat kto to robil. Uvidim podla toho, ci vsetko opravia. Ak neopravia, tak im napisem na modru strechu peknu recenziu zdokumentovanu fotkami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?