Kuychna rozmiestnenie

Ahjtee! :) zaujimal by ma Vas nazor na rozmiestnenie kuchyne...Kedze som zatial ziadnu riesit nemusela,tak ziadam o radu vás,o nejake logicke postrehy a tipy,triky ako to co najefektívnejšie vyrieši. Ďakujem :)
Odpovedať
@sherie Vyzerá to byť v pohode. Je tam ale isté riziko, že ak osadíš drez s batériou, ako na obrázku, tak je možné, že to okno za drezom neotvoríš dokorán. My máme v podstate tak isto rozmiestnenú kuchyňu, akurát, že dvere do špajze máme nie z kuchyne, ale tam, kde ty máš tú krátku poličku. možno by si získala viac miesta v kuchyni, keby si prehodila dvere do špajze. Ale kľudne to môžeš nechať aj tak, máš dosť veľkú kuchyňu. Aj my to máme tak s tým neotváravým oknom. Ale s tým som kalkuloval už pri projektovaní, že to jedno okno sa bude otvárať len čiastočne.
Odpovedať
Veľa ľudí rieši chladničku čo najbližšie k drezu - ideálna je postupnosť chladnička - drez - sporák. Podľa mňa máš tú chladničku ďaleko od linky z hľadiska praktickosti - keď budeš niesť toho viac na sopracovanie, budeš sa musieť vracať a behať. Keby si ju mala aspoň pri linke, všetko si to na ňu naraz položiš a nelietaš a neotváraš-zatváraš chladničku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zas to neni letisko a pohyb je dnes priam zoaduci takze by som ztoho nerobil traumu...osobne chodim po vajcia 30 metrov a su cerstve bez peciatky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sherie daj presne rozmery.. ale koncept je dobry
Odpovedať
@chrobak7 krasna kuchyna. Mozem sa spytat, kde mate umyvacku? Mam rovnaku dispoziciu kuchyne a neviem, kde ju dat.
Odpovedať
@sherie No ak by sa dalo dvere do spajze by som dala do rohu kde je teraz chladnicka... a nasledne zacala ze chcladnicka a rurra s MW atd ako to mas...
Odpovedať
@alicka850 Hneď vedľa rúry smerom k drezu sú také veľké dvierka na spodnej skrinke - tak za nimi je ukrytá umývačka. Je plne integrovaná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?