Kuchynské dvierka push systém

Ahojte, nekazí sa časom ten push systém pri dvierkach na skrinkách? Teraz si to každý dáva, rozmýšľam nad tým aj ja. Ďakujem za názor.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od didaa:

Ahojte, nekazí sa časom ten push systém pri dvier…
@didaa riziko pokazenia je pri vsetkom, ak si nedas nejaky total noname myslim ze to bude v pohode. Keby to bolo take kazove urcite by sa o tom hovorilo.
Odpovedať

@didaa to chces do hornych skriniek?
Odpovedať

@didaa my ich mame a uplne v pohode.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@didaa to chces do hornych skriniek?
@wivik áno, na všetky horné dvierka
Odpovedať

@wivik áno, na všetky horné dvierka
@didaa po osobnych skusenostiach by som push system nedavala tam kde je predpoklad "spinavych" ruk. Ocapkane to budes mat pozdlz celych dvietok. Napr moj muz si nikdy nepovyklada dopredu taniere, ale az ked zacne nieco robit 😄 Tiez si nakremujes ruky a chces sa napit. O malej ani nehovorim. Stale zatvara zvonku. A to my ani push system nemame ale skrytu listu. A z vnutra dvierok je uchytka zafrezovana. Tak ako na obr https://www.cps-interier.sk/eshop/uch... Na dolnych suflikoch sme museli dat push (nepochopili sme sa s vyrobcom) a je to velka otrava. Push system len do malo pouzivanych skriniek by som dala
Odpovedať
mna tento system vobec neoslovil. ja som za klasiku. otvaracie dvierka s tlmenim alebo ako sa to spravne nazve.
Odpovedať
je to moderne, tiez sa s tym stretavam no neviem si predstavit ze by som mala tie capkanice furt utierat :D teda neviem aky dekor kuchynskej linky mate vy, ale u nas by sa to teda neuzivilo.
Odpovedať

@didaa horné skrinky si teraz dosť ľudí dáva v dvoch úrovniach a push by mohol byť na tých úplne hore pod stropom, kde sa často nechodí. My sme si zvykli, že človek to rýchlo otvorí a potom len švihom zavrie a samé sa to spomalí a zavrie bez buchnutia. Keby je tam push, tak to treba zatlačiť naspäť a robiť akoby ten pohyb navyše. Čiže tiež je v kuchyni za mňa praktickejšie to tlmenie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@didaa horné skrinky si teraz dosť ľudí dáva v dv…
@marsdm akurat nevidim dovod preco by som kombinoval viacero moznosti otvarania skriniek.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eno32:

@marsdm akurat nevidim dovod preco by som kombino…
@eno32 napríklad nám sa nehodili úchytky na tie úplne horné skrinky, takže je tam push. Čiže iný systém než nižšie.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@didaa horné skrinky si teraz dosť ľudí dáva v dv…
@marsdm ano presne takto si to davali aj nasi robit. podla mna je to praktickejsie. a presne viem o com hovorite s tym buchanim pri zatvarani 🙈
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janaigor:

@marsdm ano presne takto si to davali aj nasi rob…
@janaigor my sme mali v byte to doliehanie dvierok, potom sme isli byvat k nasim a ti maju klasicke dvierka iba a to kym som si zvykla na to, ze nemozem len tak nimi "plesnut", ze vsak sa dovru... 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?