Kuchynská pracovná doska hĺbky 90cm

Profilova fotka
Ahojte všetci! :-) Hľadám pracovnú dosku na ostrovček do kuchyne. Všade mi povedali, že robia pracovné dosky len o hĺbke 60cm no ja potrebujem 90cm a s dĺžkoou 150cm. Máte nejakú skúsenosť? Najlepšie by bolo BB a okolie. Ďakujem. Prajem pekná deň ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nájdite si iné kuchynské štúdio, mne to v pohode vyrobili, konkrétne mám rozmer 90x130, všetko vyrobili komplet na mieru :)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné že sú aj 90cm dosky (vraví sa im skôr stolové) len treba vedieť presný typ (farbu, odtieň...) či sa dá niekde objednať. Nie zase všetky sú k dispozícii tak ako v hĺbke 60 aj v hĺbke 90cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano 90cm pracovne dosky sa vyrabaju. A vobec nieje s nimi problem. Da sa kupit v dlzke 4,1m alebo polovica 2,05m. Pozri napr. Zvolensku firmu Demos oni predavaju material.
Odpovedať
aj ja mam hlbku pracovnej dosky na celdj kuchyni 83 cm. Mame dubovu skarovku, dlzka 4m, kupil nam stolar, tam kde predavaju veci pre stolarov..
Odpovedať
twd
Odpovedať
Funa to kde vsade netusia ake su materialy? 90cm dosky su na trhu aj 20rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
nam robi kuchynu dalno TO a budeme brat 90 tku prac. dosku (Egger - dub arlington), pri montazi nam ju zrezu na 70, taku hlbku chceme mat
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu_bb jasne ze sa vyrabaju aj v sirke 90cm - takmer vsetky, a vela z nich dokonca aj 120cm, dlzka do 410cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?