Kuchynská linka-rovnaké drevo.

Profilova fotka
Potrebujem pomoc lebo už neviem na koho sa obrátit. Chceme si dat urobit bielu kuchynsku linku s tým ze pracovná doska a korpus na horných skrinkách bude rovnaký.Uz tretí stolár ma odbil s tým ze má vzorkovníky zvlást na korpusy a zvlást na prac.dosky že si musím vybrat podobnu.Nechápem to že je to taký problem mat rovnaké.Viete mi poradit niekoho kto by mi urobil linku s rovnakého dreva.Za všetky odporúčania dakujem.Na vizuale mala byt doska a skrinky z rovnakého dreva trufla alebo niečo podobné.
Odpovedať
@ivettstar skús to nejak takto https://www.jafholz.sk/shop/Dekorativ... vybrať dekor čo by ste chceli a pohľadať či sa vyrába
Odpovedať
@ivettstar Pozri si napr.Kaindl stranku, maju vzdy pri kazdom dekore uvedene, co vsetko z neho robia a robia aj rovnake pracovne dosky z vybranych dekorov. Robia aj hranate ukoncenie, nielen do obluka, co je dobre, pretoze ked sa z oblukovej robi hranata, tak sa obluk zreze a nasledne sa opaskuje, doska sa ale potom zvykne zospodu pod umyvadlom oduvat a rovnako tak nad umyvackou.
Odpovedať
@ivettstar rovnaké dezény lamino dosiek a pracovných dosiek majú všetci výrobcovia , len si treba nájsť vo vzorkovníkoch pod rovnakým číslom dekoru , EGGER , KAINDL či PFLEIDERER.
Odpovedať
@ivettstar Ten návrh vyzerá veľmi pekne a vydarene! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady budem teda pátrat,egger máme aj podlady a som spokojná.
Odpovedať
@ivettstar Presne ako hore píšu. Stačí pozrieť, aby sa z rovnakého dekoru vyrábala doska a korpus a žiaden problém. Ja to mám presne tak. Doska, zástena, korpus a dokonca aj stôl z toho istého drevo dekoru...
Odpovedať
@ivettstar presne ten isty problem prave riesim aj ja. Priblem je, ze mi stolar dal vzorkovniky na dosky a dekory skriniek od inych vyrobcov.
Odpovedať
Profilova fotka
@magic08 No presne to isté aj u nás.Cez víkend sa mám stretnut ešte s jedným tak som zvedavá čo mi povie.
Odpovedať
@ivettstar tak daj vediet ako si dopadla :-) drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@magic08 Jasné dám.Dufam ze to uz vyjde.
Odpovedať
@ivettstar niekedy je lepšie priamo stolarovy povedať že chcem tento materiál od tohto výrobcu a je, ja to tiež tak robím, keď niečo chcem "neštandardné"
Odpovedať
tak toto je daky stolar - amater :-| samozrejme ze sa to da. ved sa ho spytajte, ake dekory ponuka ako na pracovnu dosku, tak na korpusy. a z tych si vyberiete.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vzorkovniky su zvlast to je jasne ale Egger ma totozne cca 10 Pleifeder ma totozne 20 Kaind ma tiez
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?