Kuchyňa s obývačkou

Ahojte, som tu nová a chcela by som vás poprosiť o radu. Ideme prerábať kuchyňu a obývačku. Máme krb,ktorý ale nechceme meniť. Poradíte ako skombinovať farbu na krbe a kuchyňu chcem svetle drevo s nejakou svetlou farbou. Stoličky by mali byť šedé s čiernymi nohami.
Odpovedať
Profilova fotka
takže potrebuješ poradiť vlastne čo? podlahu a kuchynskú linku? teraz kuchyňa vyzerá ako?
Odpovedať
Fuu, ked ta farba na krbe je celkom aj dost divoka, to sa velmi ani kombinovat neda.
Odpovedať
Isla by som do svetlo sivej i ked zakombinovala by som tam mozno zastenu na kuchynskej linke do cierna a nejake biele doplnky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od robcin:

Fuu, ked ta farba na krbe je celkom aj dost divok…
@robcin ale prečo nie? máš tam všetky odtiene od bielej po čiernu. keď si vyberieš nejaké drevo, tak kľudne aj to k tomu môžeš pridať, ale nie viacej druhov a odtieňov. alebo kľudne aj nejakú inú farbu, žltú, tá by priestor oživila, alebo akúkoľvek inú.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od doritt:

@robcin ale prečo nie? máš tam všetky odtiene od …
@doritt tiez to vidim rovnako ze tam ma celkom na vyber ked to chce ladit k tomu obkladu a presne takym niecim zltym by to perfektne rozbila :-) no viem si to predstavit. mozno len nejake zlte prestieranie alebo podusky na stolickach.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od buch_buch1:

takže potrebuješ poradiť vlastne čo? podlahu a ku…
@buch_buch1 podlahu hlavne, kuchynsku linku mám nejakú predstavu,ale chcem podlahu prepojiť kuchyňu s obývačkou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dara_777:

@doritt tiez to vidim rovnako ze tam ma celkom na…
@dara_777 kuchyňu by som chcela v takýchto farbách, len neviem podlahu vybrať,aby to išlo aj k tomu krbu. Chcem rovnakú aj v kuchyni aj v obývačke.
Odpovedať
asi jedine zvoliť k tomuto čierne doplnky, nič iné si tam predstaviť neviem, popravde.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lesa11:

@dara_777 kuchyňu by som chcela v takýchto farbác…
@lesa11 to by bolo najlepsie zohnat si nejake vzorky ten kuchyne aj krbu a obehat si normalne obchody a prirovnavat si to, co ti ako bude pasovat.
Odpovedať

@lesa11 ahoj, no mne by sa to aj takto úplne v pohode videlo.. kuchyňa biela s drevom je krasna. Aj my takú mame. A keď dáš takéto drevo alebo o ton svetlejšie, aj na celú podlahu aj do obývačky, nič tým nepokazis. oteplis ten priestor pri krbe..a dala by som tam ale biely nabytok aj do obývačky. Aj stoličky ak idete kupovať, radšej by som ladila k dvierkam kuchyne, nie ku krbu, tie stoličky. Tá šedá ide ku všetkému.
Odpovedať
Keby ste chceli ku krbu ladiť že napr. Bielu alebo šedú podlahu tak by pôsobil chladno ten priestor. Záleží čo chcete.. či vám tam svieti slnko a máte tepla a svetla dosť napr... Drevo dodáva priestoru príjemný teplý pocit. Ale asi trošku bledsie ako je na obrázku pri tej kuchyni. Sú aj také drevené v šedom tóne tie podlahy... Najlepšie inak si zohnať od niekoho vzorku podlahy alebo z predajne a priložiť ku krbu a ku pracovnej doske a tak..
Odpovedať

@lesa11 my máme takto.. dub artisan a biely matný akryl je na kuchyni. Drez kašmír 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

Keby ste chceli ku krbu ladiť že napr. Bielu aleb…
@tabitka337 ku krbu žiadne drevo, je horľavé vypadne uhlík a je problém, tam radšej dlažbu vo vzore i farbe dreva pred krbom 80cm a po stranách 60
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@tabitka337 ku krbu žiadne drevo, je horľavé vypa…
@duzu áno jasné že priamo ku krbu nie drevo. Ale lesa sa pýtala na podlahu do obývačky aby ladila k tomu obkladu na krb. My máme tiež pod pecom dlažbu.. takú mramorovu ale v hnedej farbe a potom ďalej podlahu drevenú.. no, vinylku.
Odpovedať

Ahojte, som tu nová a chcela by som vás poprosiť …
@lesa11 ja by som isla do skoro uplne svetlej podlahy. Potom k nej mozes kombinovat cokolvek
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?