Kuchyna na mieru - poradte firmu

Budeme riesit kuchynu na mieru v BA, hladame vhodnu firmu. Poradte prosim. Skusame zatial - Damon, Danko kuchyne, Fork studio, Kuchyne pre kazdeho. Mate niekto s nimi skusenosti ? Vopred dakujem za prispevky.
Odpovedať
kuchyne pre kazdeho, riesim uz v poradi stvrtu kuchynu u nich 8-) ja som bola vzdy spokojna.
Odpovedať
Tak isto v BA ako prve odporucam navstivit kucyhne pre kazdeho, najlepsia cena za velmi dobru kvalitu. V ramci BA to tazko nejaky stolar spravi lacnejsie a rovnako dobre (material/kovania/presnost prace). Je to predajca trencianskeho trenabu. Velky vyber kvalitnych materialov na korpusy a prac dosky(egger), foliovane dvierka su od trachea, takze tiez velmi dobre. Sufliky od hettichu a ake kolvek horne vyklopy od blumu si vies dat. Vsetko spravia na mieru na mm presne podla tvojich predstav ak ti nebude vyhovovat standardna ponuka korpusov.
Odpovedať
Profilova fotka
Budem sa opakovat ale tiez jednoznačne kuchyne pre každeho takyto servis som v žiadnej inej firme nezažila:) všetko prebehlo ako malo o všetkom ma informovali perfektne poradili dodržali terminy naozaj sa oplati počkat si na termín a spolupracovať s nimi. Všetko od vymyslu sveta si viete u nich prisposobit podla predstav.:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Posledny prispevok bol sice davno, ale my sme si davali teraz robit kuchynu od Damonu. Profesionalna komunikacia, spravili nam vizualizaciu a navrh na mieru, ked sme chceli, cokolvek dodatocne zmenili a prerobili cenovu ponuku. Cena bola sice vyssia, ale mali sme vsetko podla seba. Zatial neviem porovnat kvalitu a trvanlivost kuchyne, ale inak sme spokojni.
Odpovedať
Ja odporúčam jednoznačne AKC - studio (Okr.Nitra, ale robia pre BA, TT, NR aj ďalej). Mala som záujem najprv len o obývaciu zostavu, ale keď som videla ako krásne mi to navrhli, vyrobili, o všetkom ma priebežne informovali, mohla som si vybrať materiály, tak som im dala zariadiť celý dom, a aj jeden byt, ktorý prenajímam. Vedia prispôsobiť návrh predstavám - či chceš niečo lacnejšie, alebo chceš, aby to vyzeralo luxusne, zariaďujú aj nebytové priestory, televízne štúdium navrhovali práve keď robili návrh a nábytok pre mňa a hlavne - poriadia vo všetkom. Montáž izby trvala 1,5 dňa a čo som ocenila najviac - žiadny bordel ako po ostatných majstroch. Zatiaľ majú len fb stránku "AKC studio - interiéry na kľúč" alebo keď budeš mať záujem, dám ti telefón a ohliadku a prvotné stretnutie robia tuším zadara. Môj štýl je skôr tmavý interiér ale robia aj svetlé, aj "provensálske kuchyne" a všetko...určite pri zariaďovaní budem už oslovovať iba ich ...a z ceny som bola príjemne prekvapená lebo nerobia tak predražené veci ako ostatní v BA... posielam foto mojej kuchyne
Odpovedať
@linda8811 ak si chcete dať robiť kuchyňu na mieru odporučil by som Vám skúsiť viaceré možnosti a nech vám urobia cenovú ponuku plus by som sa na vašom mieste nebál skúsiť mimo bratislavskú firmu jednej známej som to odporučil a nakoniec bola šokovaná o kolko lacnejšie mala urobenú kuchyňu ...plus musíte sa obrniť dávkou trpezlivosti lebo také firmy majú stále veľa práce ...(plus si pozrieť recenzie čo už spravili aby ste zas nedali robiť niekomu kto to len skúša )
Odpovedať
@majuskab ved to je vizualizácia a nie foto
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo nám skúste poslať pôdorys priestoru a približnú predstavu o kuchyni a môžem Vám vypracovať cenovú ponuku ;-)
Odpovedať
@bergamo11 áno, viem, že je to vizualizácia, keď bude niekoho zaujímať foto, môžem poslať ;)
Odpovedať
@majuskab ja chcem vidieť fotky :) Ďakujem
Odpovedať
@majuskab na vizualizácii sa nedá posúdiť kvalita nábytku ani služieb, takže zbytočné to takto riešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?