Kuchyňa-klasika

Hladam inspiracie realnych kuchyn,klasickych,nie sucasne moderne leskle,matne. Paci sa mi skor nieco vidiecke,ale nie vidiek ala chalupa. Potrebovala by som aj pomoc s navrhom,bol by niekto ochotny alebo poznate nejakeho amaterskeho nadsenca? Samozrejme za poplatok. Posielam obrázky domu,na prvom je dom v pôvodnom stave a na druhom predbezny navrh rekonstrukcie. Zatial nevieme odkial bude vychod na terasu,ci v kuchyni alebo posunieme viacej do stredu k obyvacke.
Odpovedať
@hoblinka13 Ahoj, odporucala by som ti zajst do kuchynskeho studia. A nie jedneho. Ale je nejedno, ktore robi navrhy zdarma. Su aj take kde za to zaplatis, ale odrataju ti to potom z ceny ak u nich kuchynu kupis. Je to o tom vela tem, najprv si ich precitaj a potom pobehaj studia. Ano viem stoji to cas, ale ma to byt tvoja kuchyna. Ked budes mat prve navrhy hod ich sem a ludia ti ich radi spripomienkuju.
Odpovedať
Ahoj pozri si našu web stránku tam sa dozvieš všetko a ak si nevieš rady pomôžeme radi.
Odpovedať
@arven86 Praveze kuchynske studio mi nepomoze s navrhom kuchyne,ked ja sama neviem,co chcem a ich navrhy sa mi zdaju sablonove. Bola som v dvoch a vzdala som to.
Odpovedať
posli rozmery stien kde je voda,elektrina a pripravíme návrh
Odpovedať
@kuchynky to je prave ten problem,ze netusim kam umiestnit linku,este nemame vysekanu vodu,cize moze byt kdekolvek.viem,co sa mi paci,ale nemam predstavivost :-(
Odpovedať
poprosím o rozmery izby nejakú škicu kde sú okna a dvere či je izba priechodná alebo pošlite foto a rozmery
Odpovedať
Profilova fotka
Takúto klasiku sme nedávno robili.
Odpovedať
@hoblinka13 teraz to neber v zlom, ale komu niet rady tomu niet pomoci :-) bola si uz podla toho co pises v nejakych studiach a nepacilo sa ti to. Preco? Mas miestnost kde ma byt kuchyna ale nic o nej nenapises a chces aby ti ludia radili (je to spojeny priestor s jedalnou/obyvackou? samostatna kuchyna? ake ma rozmery?). Pises, ze vies co sa ti paci, ale uz nenapises co to je (rustikalne? modrene? minimalizmus? vintage? urban style?). Ani si nenapisala co vsetko tam chces, co od tej kuchyne ocakavas. Ak to nie je tvoja prva kuchyna tak by si aspon istu predstavu mohla mat.
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo by na mieste pridat nejake fotky. Lebo sa stracam. Neviem ako ti mame pomoct ked nevieme ako priestor vyzera. Ako si to predstavujes. Ci si skor za Lkovu kuchynu alebo rovno Uckovu. V akej farbe by si chcela aby bola. Aky styl. Bez takychto informacii ti pomoct si myslim ze nevieme
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 mam vo svojom fotobloku len vizualizaciu. Mozes pozriet...budem mat taky vidieckejsi styl...
Odpovedať
@kuchynekudla to je pekna klasika :-) Som aj za taketo kuchyne aj ked teraz sa mi viacej pacia tie moderne ale toto nikdy neomrzi :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?