Kuchyna ikea - hlbsia prac.doska

ahojte, mate niekto kuchynu z Ikei s hlbsou prac.doskou ako tych ich standardnych cca 63 cm? co pozeram ich ponuku prac.dosiek, vyzera to, ze by to malo byt z niektorych mozne. davali ste si to niekto?diky
Odpovedať
Kuchyňu máme IKEA, ale keďže sme chceli drevenú dosku za prijateľnejšiu cenu (pre nás), riešili sme to inak, odinakiaľ a v podstate sme si ju vyrobili sami.
Odpovedať
@aniele a kolko mate hlbku dosky pls? dik
Odpovedať
@jamaica Mam a odporúčam 65 cm širokú dosku, estetického aj praktického hľadiska, vzhľadom k vrezanému otvoru na umývadlo a indukciu. Inak, nevybrala som si tam...ceny za tie hrubšie, ktoré sú potrebné na indukčnú varnú dosku, sú prehnané. Kúpila som od Kaindl a spokojnosť.
Odpovedať
@petinsvet u nas bude hlbsia doska nutnost, kvoli po stene vedenym trubkam. ak by sme isli do ikea kuchyne, tiez to asi skor vidim na kupu niekde inde. a sami ste si tu dosku nahodili, ci nejaky stolar? dik
Odpovedať
@jamaica 63 cm, presahuje spodné skrinky o cca 1,5 cm. Kúpili sme v OBI bukovú škárovku š. 60 cm (hr.4 cm), vpredu zaoblenú a hranol 35 x 3,5 cm, ktorý sme k nej prišraubovali. Vytmelili, vybrúsili a naolejovali. Vyzerá to ako celok. Tiež máme indukciu a ich keramické umývadlo. Všetko sme si robili sami, aj vypílili otvory a tak. Máme starý dom, bez pravých uhlov, normálne sme robili šablóny..
Odpovedať
@jamaica šikovný kamarát, nestolar :), montoval všetko na mieste...
Odpovedať
Co je lepsie indukcna doska alebo plynova na ktorej sa lepeie vary a ktora je lepsia na udrzbu poratte co by bolo lepsie kupit a aku mate skusenost.diky.
Odpovedať
@petka456 indukciu som nikdy nemala, viem porovnat len sklokeramicku elektricku s plynovou. o indukcii len viem, ze sa rychlejsie nahrieva ako elektricka, zohrieva Ti len dno hrnca a ked ho das prec, rychlo vychladne. ale potrebujes specialne hrnce. ale co sa udzrby tyka, bude to nieco ako s elektrickou, cista hladka plocha, cize udrzba urcite lahsia ako plynova, kde ak Ti vykypi cosi, mas to na horakoch, v skarach a tak. ja som si na elektriku dost zvykala co sa ovladania tyka. osobne mi vyhovuje viac plyn, kvoli tomu, ze rychlejsie reaguje, ked stiahnes plamen, ako ked stiahnes elektriku. k indukcii Ti mozno niekto nieco este napise, alebo si najdi temu o indukcii, urcite tu najdes nejake skusenosti.
Odpovedať
@jamaica mame 70cm hlboku dosku z IKEA, trebalo na nu cakat asi 2-3 tyzdne. Je praktickejsia, co sa tyka priestoru a miesta na rozvody vody, napojenia umyvacky atd...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?