Kuch. foliovane dvierka bez uchytiek, zrezana hrana

Ahojte, chcem poprosit, ci ma niekto lesklu kuch. vo folii bez uchytiek. Nie push system, ale nieco ako Ikea nabytok so zrezanou hranou. Zaujimalo by ma, ako to vyzera, ci sa to niekde neodlupuje. Standardne byva taketo vyhotovenie striekane, no je to o dost drahsia zalezitost. Budem rada, ak sa mi ozvete, ci je to nezmysel, robit to na dvierkach s foliou, alebo co by ste mi odporucili, ked chcem lesklu kuchynu, ale nepacia sa mi uchytky. Dakujem
Odpovedať
Presne toto isté riešim aj ja teraz ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Jediné riešenie na takto sfrézované dvierka je fólia, alebo masív. Tie fóliované dvierka majú viac rôznych prevedení. My používame foliované dvierka od firmy Trachea. Majú päť rokov záruku a sú naozaj kvalitné http://www.trachea-dvierka.sk/sk/dvie...
Odpovedať
Profilova fotka
ešte prikladám fotky
Odpovedať
Mala som na mysli nieco ako ta posledna moznost. Este sa chcem spytat, ake mate s tym skusenosti. Neolupuje sa to viac, ked sa to chyta priamo za tu cast a nie za uchytku?
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 ja mam foliovanu bielu lesklu kuchynu, dvierka tvar ako mas na poslednej foto, ale so zfrezovanou uchytkou po celej dlzke. Pre mna velmi prakticke na udrzbu. Nechcela som klasicke uchytky.
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 takto :)
Odpovedať
@jankazb Je to fajn, ale ja by som nechcela ani tieto zafrezovane uchytky. Mala som na mysli zrezanu hranu ako ikea nabytok, takto:
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 aha, tu by som sa asi viac obavala zapatlania.
Odpovedať
@jankazb No i ja sa toho bojim, este zvazujem, co bude najlepsie... Kto vam prosim robil kuchynu, mozete mi do spravy poslat kontakt, kedze sme z jednoho mesta:-)
Odpovedať
Ahoj Ja by som urcite sla do striekanych dvierok pretoze foliovane sa ti rokmi zacnu odlupovat kedze je to stale len lepena folia na drevotrieske a vies ako budes stale chytat dvierka aj s mokrymi rukami a to sa potom zacne samo odlepovat . Takze ak chces kvalitu tak striekanu linku :-) Moj manzel sklada kuchynske linky v zahranici a tam jednoznacne kazdy kupuje striekane liinky
Odpovedať
Profilova fotka
@romana01 robila mi Fepa Myjava. @daphne123 mne o folii rozhodli financie a zatial som max spokojna. Mozno o par rokov sa rozhodnem pre zmenu (co sa mi stava :-D ) tak to nebude tak boliet ;).
Odpovedať
@daphne123 Ja viem, len cena je tam zase niekde inde. Som si vedoma, ze pri tychto frezovanych uchytoch by bolo idealne striekanie... len sa bojim ceny, tak preto dopredu zistujem, ci ma niekto skusenost s tymto druhom zrezania a foliou. Momentalne mam kuch. tiez foliovanu, mam ju osem rokov a nieje na nej jedina chyba. Dokonce ani pri umyvacke riadu, ktora funguje denne dva krat...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Folia je dobra volba, treba pozhanat kvalitu. Financie su bohuzial pri dokoncovani domu uz na hrane vacsinou. Len si take dvierka ake chces niekde vyskusaj otvorit a hlavne napr. suflik aby bol plny /teda aj tazky/ a mokrymi rukami. Potom zvaz ktory tvar si das urobit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?