Ktorý typ americkej chladničky je lepší?

je lepšia side-by-side alebo - dvojite dvere hore na chladničke a dole velky mrazak? Pretoze tie vedla seba sa mi pacia a myslim, ze su aj lacnejsie, ale zase ja osobne pouzivam na mrazak hlavne zasuvky, kde "natlacim" kopec masa . Aku mate vy?
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
dobre su asi obe,mama ma doma uz asi 5 rokov side by side od LG ,je spokojna a ked budeme my kupovat do nasho domceka tak mam vyhliadnutu tu so suplikmi. ;-)
Odpovedať
Keď americkú chladničku tak s výrobníkom ľadu a dávkovačom vody :-) . Švagriná má samsung 5 rokov a je s ňou spokojná. Ja mám Bosch z bieleho skla a tiež nedám na ňu dopustiť. Dobre osvetlená, priestranná a veľká. Keby som si znova vybarala vyberim takú istú. Dnes je veľký výber záleži na vkuse.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame takisto Bosch, americkú side by side a som absolútne spokojna. Bola síce drahá ako slak, ale keby mám dalších x možnosti, nevahala by som kúpiť ju znova a znova. Takisto má vyrobnik ladu a davkovac vody - ale kedže je teraz zima, zatial nevyuzivame. Za najväčšie plus aj tak považujem, ako dlho mi vydrzia potraviny čerstvé- salamy, syry, jogurty, otvorene mlieko, navarene jedlo- proste niekedy nechápem.
Odpovedať
vyrobnik ladu a davkovac vody osobne povazujem len za imidzovku, ktora mi zbytocne uberie z priestoru mrazaku, ci chladnicky. Lad nepouzivame ani v lete, vodu si nacapujem z vodovodu...ale vdaka za odpovede,,,
Odpovedať
Mam hotpoint tu co mas na obrazku s mrazakom dole. Som s nou spokojna, ocenujem sirku chladnicky (70 cm), vopcham do nej aj plech alebo velku tacku. Pacia sa mi aj side by side, ale co som pozerala byvaju cca 90 cm siroke a mne by sa taka nevosla. Takze zalezi aj kolko mas miesta.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@lululka555 ahoj prosim ta est ma mama tu lg chladnicku? je s nou spokojna?
Odpovedať
@1ivanka1 ano ma ju stale,je spokojna zatial,uz ju ma hadam aj 10 rokov
Odpovedať
@lululka555 dakujem, lebo uvazujem o tej znacke lg ale nikde ziadne recenzie ;-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
je to síce staršia téma, ale obnovujem ju.... AKY TYP CHLADNIČKY JE LEPŠÍ??? nepýtam sa na značku, ani či dať alebo nedať ľad/filter. pýtam sa ktorý typ je lepší? mraznička vedľa chladničky side-by-side mraznička pod chladničkou side-by-side mraznička pod chladničkou - šuplík (resp. 2 šuplíky) kludne píšte aj tí, ktorí skúsenosti nemáte (ja tiež nemám, len vyberám), napr. mne napadlo, že mrazák pod chladničkou má tú výhodu, že má 2 dvierka a stačí otvoriť iba jedny = menšie úniky + do chladničky vojde celý plech v porovnaní s typom mraznička vedľa chladničky, kde chladnička je ešte menšia než klasická chladnička 60cm aký je praktický rozdiel medzi mrazničkou dole otváravou a dolnou šuplíkovou? aká je výhoda mraznička vedľa chladničky side-by-side okrem tej, že sa do mrazničky nemusím zohýbať? žiadna iná mi nenapadla (keďže nám netreba ľad, tak nie sme limitovaní typom)
Odpovedať
@zuzanka.zuzu zo suflikovej mraznicky "nevypadava" chlad. Do chladnicky ulozis aj kolac na hektarovom plechu alebo velku tacku. A mne sa viac paci, kebyze kupujem, tak taku
Odpovedať
@zuzanka.zuzu ikon ja mam tu co je na obrazku v strede. Mam Samsung v marci bude 9 rokov. spokojnost s kvalitou spotrebica 100%. Ale z praktickeho hladiska velky plech nezmestis,velku tortu na oslavu tiez nie. Ale vtedy bol len tento typ .Dnes urcite tu vlavo alebo vpravo
Odpovedať
Článok sa načítava...
My mame samsung dvojkridlovú chladničku a dole suflik mraznička. Som max spokojná. Dám celý plech koláča do chladničky + hocičo iné
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@veronicka0123 ahoj, a ktorý typ máš, keď zmestíš plech?
Odpovedať
@matka1984 www.nay.sk/samsung-rfg23uers1-xeo-sbs...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?