Kto z okolia Bratislavy mi namontuje vstavanú umývačku riadu?

Chcela by som sa spytat, ci neviete, kto by nam namontoval a spojazdnil vstavanu umyvacku do kuchynskej linky. Konkretne WHIRLPOOL ADG 850 IX - Co treba urobit? Vybrat drez, otocit drez (alebo dat novy, este nie som rozhodnuta), vyhodit nejaku policu a nejako tam narvat tu umyvacku a zapojit, ked bude zatial aj bez dvierok, nevadi mi to, tie sa dorobia casom :) V novom domove akosi este nemame kontakty na spravnych ludi (BA a okolie) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či som ťa správne pochopil. No vtip pri vstavanej umývačke riadu je v tom, že žiadnu skrinku nemá. Čiže žiadnu poličku ti vybrať nepomože, aby si ju tam napratala. Vstavaná umývačka sa vkladá medzi dve skrinky. Dúfam, že som ti aspom trošku pomohol ;-)
Odpovedať
Zapojis sama, kabel do zasuvky, jednu hadicu nasrobuj na privod vody a druhu na odpad. Prisrobuj ku skrinke. Ale ako bolo spomenute vyssie, vklada sa medzi dve skrinky. A hlavne ju uz vobec nenarves pod drez.
Odpovedať
@ojmajster asi nie,... :) ja viem ako vyzera, viem ze nema skrinku,....:) akurat ze ja tam skrinku mam - ale prilis siroku - asi meter, kdezto umyvacka bude 45 cm, a je tam aj sokel, ktory treba odstranit- cize treba odstranit cast skrinky - aby tam ostal pod pracovnou doskou prazdny priestor a do toho nejako namontovat tu umyvacku (nieco odrezat, nieco prisrobovat) @manilla keby som to vedela sama, nepisem :) dakujem. Nechcem ju narvat pod drez - resp ano, ale bude pod odkvapkavacou castou, ktora lezi na pracovnej doske.
Odpovedať
ak mas miesto, skoda tam davat len 45. ty potrebujes stolara,ktory ti ju aj pripoji na vodu.
Odpovedať
Profilova fotka
Postup: 1. Vybrať metrovú skrinku rozobrať , priečne dosky skrátiť na polovicu. 2.Zložiť teraz už 50 - ku skrinku - ak bola tá pôvodná stovka dvojkrídlová teraz máte jednokrídlovú 3. Ostalo Vám 50cm miesta, z čoho 45 zaberie umývačka takže treba niečo vymyslieť zo zvyšnými piatimi - najlepšie nechať pri stene vôľu. P.S.Pri skracovaní dosiek použite najlepšie maflík, ak nemáte postačí aj priamočiara píla nakoľko všetky priečne dosky s vnútri skrinky nebude vidno kostrbaté rezy..
Odpovedať
A porozmyslaj nad 60kou umyvackou, lebo 45ka je vhodna tak pre 2 studentov a okrem toho zvysnych 40cm je uz normalny rozmer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?