Kto má mikrovlnku pod kuchynskou linkou?

Ahojte prosim Vas potrebovala by som poradit, chceme vymienat kuchynsku linku a mikrovlnku chcem pod kuchynskymi skrinkami, len mam obavy ci nahodou nebude mi skrinka oduvat od tepla, alebo ci sa mi casom neposkodi, mikrovlnka ma vetranie z boku a nebude presne pod skrinkou, ale cca2-3 cm pod skrinkou.Mate niekto mikrovlnku takto riesenu doma??? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
kludne to tak možeš dat, nič tym nepokazíš. Robil som tak už viacero kuchyn a zatial bezproblemov...a mikrovlnka sa zvonka nezohrieva 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra to tak ma uz roky a nic sa nedeje.....uúplne v pohode :-)
Odpovedať
Mne najlepsie vyhovuje mat mikrovlnku na urovni pracovnej dosky. Vobec nerozumiem, ako moze mat niekto mikrovlnku vyssie - dost casto zohrievame polievku a to by som sa bala, ze sa olejem. Ale samozrejme, kazdemu to vyhovuje inac.
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa mikrovlnka pod skrinkami hornymi totalne nepaci - uz roky ju mam v hornej skrinke, nad nou na mieru 10cm priestor (opticky oklamany dvierkami, takze vidiet len asi 2cm medzeru) a stale je tam v tej skrinke dostatok priestoru na take tie veci co netreba casto, ako lieky a teplomere a podobne.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My to tak máme (vzhľadom na nedostatok miesta) a úplne v pohode. Mám to odfotene a j v albume :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?