Kde si nechať urobiť kuchyňu v BA?

Dobrý deň, chceme si nechať urobiť kuchyňu, no netuším kde. Aké máte skúsenosti v Bratislave? U koho si nechať urobiť kvalitnú kuchyňu? Kuchyňu považujem za veľmi dôležitú, trávim v nej veľa času, chcem, aby bola kvalitná a vydržala v dobrom stave min. 15 rokov. Za každý príspevok vopred ďakujem.
Odpovedať
@romaniela8 a co tak stolar a kuchyna na mieru??
Odpovedať
@romaniela8 Nevymýšľaj a kúp si v IKEI. Poskladáš skrinky, vyberieš dosku a spotrebiče a máš to všetko na sklade, nemusíš čakať, kým sa niekomu uráči konečne pustiť do výroby tvojej linky. A tiež ti vydrží roky. Neviem, prečo si ľudia myslia, že linka vyrobená u nejakého stolára či na mieru je kvalitnejšia, ako takto vyskladaná z hotových dielcov.
Odpovedať
@chrobak7 z Ikei som mala linku kedysi a bola som spokojná. Je naozaj kvalitná a praktická, majú skvelé systémy. Bola v takom domáčkom vidieckom štýle. Lenže teraz by som chcela novú s modernejším dizajnom a tie sa mi v Ikei moc nepáčia. K stolárovi sa bojím ísť, som nedôverčivá. Skôr rozmýšľam nad nejakým kuchynským štúdiom. Alebo možno aj nejaký mobelix a podobne, ale neviem ako je to s kvalitou tam.
Odpovedať
@romaniela8 Modernejší dizajn :-| 8-( .... všetko je len o dvierkach a úchytkách. Na korpuse nie je nič moderné alebo nemoderné. Korpus je vždy ten istý - 18 mm drevotrieska, v drvivej väčšine prípadov biela. Rozdiel robí dizajn dvierok a samotná pracovná doska. A kvalitu určuje kovanie. Buď dáš lacné a budú ti dvierka pri zatváraní trieskať, alebo si priplatíš za samozatváracie a budú tiché.
Odpovedať
@romaniela8 Ja mam dobre skusenosti so skladackami Decodom. Pomer cena/vykon/dizajn.
Odpovedať
@chrobak7 Veď dvierka som myslela :) že ten Ikeácky design kuchýň mi moc nesedí. Ale čo sa týka systému a korpusu, to majú ozaj dobré. @zefe v Decodome sa tiež sá vyskladať si kuchyňu ako napr. v Ikei?
Odpovedať
ja odporúčam jednoznačne kuchyne pre každého v petržalke. Cena, kvalita, prístup, promptnosť - výsledok sa rovná dokonalosť. Milujem svoju kuchyňu. Najprv sme mali nacenenú a navrhnutú kuchyňu z decodomu našťastie sa u nich čakalo na kuchyňu skoro pol roka tak sme si na základe recenzii vyhľadali rodinnú firmu kuchyne pre každého a lepšie to dopadnúť nemohlo :)
Odpovedať
@valentina009 super, ďakujem za odporúčanie. Idem si ich pozrieť :-) :-) :-)
Odpovedať
@valentina009 ja tiez snimi spoko, ale priprav sa ze mozno budes cakat kym ta objednaju :) teda ak si od nich uz nebral kuchynu, dve :D
Odpovedať
@romaniela8 kuchyne enzo Nitra, Nove Zamky, Trnava. Maju velmi peknu pracu
Odpovedať
@romaniela8 Ano, Decodom je skladacka. Bud navrhnes sama alebo ti to vyklika predajca, vacsinou zadara ak aj kupis. Akurat to nemaju hned v regale ako IKEA, ale treba objednat...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame Dalno kuchynu. Riesila som ju cez studio DeMar v Petrzalke. Ja som si ju navrhla sama v ich planovaci a potom v studiu sme ju uz len doladili /prehodili skrinky, uchytky, pracovnu dosku atd/. Ked som chcela ponuky na taku istu kuchynu od stolarov tak ich cena bola min o 500€ a viac vyssia. Bolo to pred 2 rokmi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@shadowmilan prečo? tak sú vyťažený? my sme od objednávky mali kuchyňu vyrobenú a namontovanú do mesiaca myslím max mesiac a pol aj so spotrebičmi. V Decodome by sme čakali 5-6 mesiacov :/
Odpovedať
@valentina009 dodanie a pod. nieje problem, ale vizualizacia a stretnutie vacsinou mali plne booknuty kalendar ale je mozne, ze ked niekto nepride tak potom riesia ...
Odpovedať
@romaniela8 Skus Eurona Bratislava. Su velmi kvalitny a precizny. Hlavne splnily co som si vymyslel. Akurat su trochu drahsi (ale urcite nie najdrahsi). U nas sa "vyskladat" nedala, kedze sme chceli vyuzit priestor na max.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?