Kde kúpim plech Zanussi?

Ahoj, nevie mi niekto poradiť, kde by som mohla kúpiť originál plech na pečenie do vstavanej rúry Zanussi? Kúpili sme byt a predošlí majitelia nám tu nenechali ani jeden originál. Klasické staré plechy, ktoré sme mali, sa do Zanussi nevmestia.
Odpovedať
@kaja_73 vsak si kup taky plech, aby rozmerovo sa do tej rury zmestil....meter hadam mas doma.
Odpovedať
@kaja_73 inak Google...naslo aj toto http://www.vorcz.cz/plechy-pecici/cz/... Inak ked vies typ rury (my nevieme, ked si ho nenapisala), tak mozes podla typu hladat, resp. napisat aj do Zanussi, kde by sa dal na ten typ zohnat plech.
Odpovedať
aky je to rozmer, ktory by sa zmestil na mriezku, ked original nenajdes? Ci ani mriezku nemas v tej rure?
Odpovedať
Profilova fotka
Skus napísať na servisné stredisko Zanussi,či by Ti neposlai plech ako náhradný diel do rúry,na tejto stránke je napísané,že ponúkajú náhradné diekly,možno majú aj náhradné plechy.Veď ak je plech súčasť rúry ,tak je vlastne náhradný diel. http://www.zanussi-electrolux.sk/Supp... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@kaja_73 Ahoj, kde si prosím ten plech zohnala, lebo ten istý problém má aj moja svokra je to rozmer 37,5 šírka. ďakujem Zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
@zudan ahoj zohnala si ho?? mám aj ja ten problém dlžka 40 a šírka 37,5
Odpovedať
@zudan @jajka.20 skúste u servisáka, treba vedieť presný typ trúby, on vám ho objedná
Odpovedať
Tak nakoniec som kúpila celkom fajn plechy v domácich potrebách v obch. dome Jednota v Trnave. Nie sú síce originál Zanussi, ale rozmerovo sedia a som s nimi sppkojná ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?