Kde kúpim kvalitnú kuchyňu v okolí Žiliny?

Profilova fotka
Môžu byť aj poľskí výrobcovia, ak máte naozaj dobré skúsenosti , som z okolia Žiliny. Vopred ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Podľa toho načo kladieš väčší dôraz. Predpokladám, že keď si uviedla, že si z okolia Žiliny, tak kladieš väčší dôraz na dostupnosť, aj na úkor kvality. Preto že z Polska sa na kvalitu moc nemôžeš spoliehať. Niet nad kvalitný a spolahlivý domáci majster, ktorý má v okolí dobré referencie. Rozhodnutie je na Tebe, tak daj vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
sme bytčice mám kuchyňu od stolára spokojnosť sami sme si navrhli a cena fajn ak budeš chcieť napíšem kontakt ;-) riešili sme to na jeseň takže prehľad máme
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mozem odporucit stolarov z Pov. Bystrice. Poslem kontakt na poziadanie. Kukni moj album.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa venujem vyrobe kuchyn na mieru mozes si pozriet moj album mam tam zopar fotiek mojej prace :-) som zo ZH
Odpovedať
My sme kupovali od fy Drevit, priamo ZA a boli sme spokojni.
Odpovedať
my sme riesili kuchynu od firmy Dalno z DK. Ustretovi, rychly, atd. Nadmieru spokojny a dalo sa dohodnut. Maju aj stranku ked si to hodis do Google a sa mi vidi ze maju pobocku aj v ZA. Mame my a aj stryko od nich a same kvalitne veci nam dali a o rok idem asi aj ja objednavat a zase pojdem cez nich. presne tak niet tak kvalitneho zivnostnika.
Odpovedať
my mame z trenabu. www.trenab.sk Vyrabaju kuchyne v trencine, tam je aj kuchynske studio, boli sme priamo tam, urobili nam cenovu ponuku. tieto kuchyne maju aj v OC Idea v ZA, ale tam vychadzaju drahsie, lebo to je predajca trenabu. teraz maju akciu, montaz zadarmo. 7 rokov zaruka, dovezu Vam kuchynu za 0,50€ / km. velky vyber vzorov, materialov... my sme velmi spokojni.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Pozri si grevia.sk-perfektný prístup,robota precízna,super kvalita,dobrá cena.Manželka je max. spokojná-môžem len doporučiť .
Odpovedať
Gorenje vo Vrutkach
Odpovedať
anairda - ked ikea tak ostrava, zbytocne sa clovek bude trepat do BA. pride mi este vacsia ako v BA a navyse ostravsku neprerabaju tak maju veci skladom. 1nufak - nie je poliak ako poliak, aj na slovensku mas kopec suflikantov co maju robotu este horsiu ako poliak :-| . a o ochote zo strany polskych obchodnikov mozme na slovensku snivat. http://pmmeble.pl/pmmeble/ - znamy ma na tohto poliaka cislo, robotu ma velmi peknu. ochotne pride, nameria, ukaze vzorky, rozkresli, dovezie a namontuje. chcem si dat tiez unho urobit. dosky 18mm, abs hrany samozrejmost, dvierka kupuje uz z vyroby (ako sk stolary), sufliky blum...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?