Kadiaľ odchádza para zo vstavanej rúry?

Nikdy som dosial vstavany spotrebic nemala, zaujima ma ale teraz rura - kade ta para odchadza? Moj sucasny klasicky sporak ma navrcho otvor pre paru a teda odchadza tej pary toooolko, ze mam vzdy obklad mokry). Je treba dat za zadnu stenu skrinky so vstavanou rurou obklad (alebo inu zastenu)? A co stena nad? Nepojde para na nu a nezacne sa olupovat alebo inak nicit omietka? Dakujem, lebo fakt si to neviem predstavit.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja to chcem vediet. tiez ma to zaujima.
Odpovedať
Profilova fotka
z rury fuka vzduch von spredu ponad dvierka... aspon na nasej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@roo vstavane rury vyfukuju paru vonku spredu, para sa uz ale ochladzuje, cize vonku vlastne vyfukuje uz len taky vlazny vzduch, aspon u nasej je to tak....absolutne nic sa nezarosuje ani vzadu, ani po stranach ani vpredu, teda vpredu sa mi zarosi ovladaci panel iba ak ruru otvorim, co je samozrejme, lebo vtedy z nej unikne huruci vzduch ;-) nemusis mat vobec nijak osetrenu stenu, rura jej nemoze nijak ublizit, dnesne vstavane spotrebice su na taketo veci uz pripravene a premakane, so starymi spotrebicmi sa to neda porovnat
Odpovedať
@katrin21 @bellada ufff, to mi odlahlo, dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mna skor zaujima..... ja som si vsimla, ze ked otvaram ruru, tak pri pohybe dvierok sa mi hybe ]-( myslim, ze ju stolar slabo osadil... alebo to robi bezne aj niekomu inemu???? mne sa to nezda, cela sa pohybom dvierok posuva asi o 0.7cm dopredu a naspat dozadu.. proste sa hybe,,, ze to nie je normalne? inak funguje, vsetko OK, len toto.
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 si myslim ze by sa nemala hybat, nam sa vobec nehybe, stoji tam ako prikovana :-D a umyvacka sa ti hybe? to je podobne vsadeny spotrebic...podla mna by sa ziadne spotrebice nemali posuvat pri ich otvarani....
Odpovedať
Profilova fotka
nie... podla mna to tam zabudol uchytit,alebo slabo uchytil... takze .. som si myslela., OK :) dakujem :)
Odpovedať
@katrin21 staci to uchytit srobami o korpus, na rure su okolo dvierok take dierocky na to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved ano, ale asi to neurobil ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
@katrin21 ani nam to experti neurobili, az na 3 krat :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@katrin21 prosim Ta ako silno Ti fuka ten vzduch z rury?My sme vcera prvy krat pustili novu ruru(mora),ale musela som ujst z kuchyne:-( taky prievan tam robila.
Odpovedať
Profilova fotka
to zase nie... citim to len ked pred nou vyslovene stojim, alebo ked dam k nej ruku....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No ja som nestastna, lebo mne sa to zda velmi silne a to nie som nejaka precitlivela na prievan, toto je prilis :( Zdrave to nie je. Ale stazovat sa mozem akurat tak na lamparni :( Mozete mi este niekto napisat prosim, ako fuka Vasa rura?
Odpovedať
@blesura moja rura tiez fuka, ked sa okolo pohybujem, je to citit, ale je to taky vlazno-teply vzduch. ruru mam dolu, nie vyssie, nejako extra mi to ani nevadi, skor mi trosku lezie na nervy, ze fuka este dobrych desat minut po vypnuti. ja viem, ze musi, vzdy jej pekne podakujem, ked konecne vypne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vivere dakujem, ja ju mam vyssie a ked stojim pri varnej doske, tak mi fuka rovno do usi, oci :( nedomysleli sme to :( nuz, ked budem piect, budem musiet ist pozerat telku, ale citat s vylozenymi nohami :) ...co si neviem ani predstavit..lebo sa zvyknem hlavne v kuchyni motat
Odpovedať
my mame electrolux,mame ju dole a tiet z nej fuka a hlavne ked sa vypne potom 10 min.fuka.Stolovanie mame meter od rury,takze ked dopecieme zle sa tam sedi lebo fuka rovno z boku do ucha :-)
Odpovedať
@kuracinarez ja presne tak isto :-)
Odpovedať
nam fuka ale teply vzduch a je prisrobovana ku korpusu.
Odpovedať
Profilova fotka
tak budeme ofuknuti vsetci :) ja som si uz myslela, ze je to nejake cez limit, ale asi to tak musi byt...vdaka Vam vsetkym za prispevky...v horucavach mame ventilator vhod...nic ine neostava, len zvyknut si...tak nech Vam dobre sluzia a pecu rury :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?