Instalacia vstavanej rury a varnej dosky do kychune na mieru.

Dobry den , Chem sa spytat ci je lepsie si objednat spotrebice rovno od firmy ktora mi bude vyrabat a montovat kuchynu nech ich hned aj zabuduju alebo nebudem mat problem ja osobne si zakupenu ruru a varnu dosku vlozit do kuchynskej linky.
Odpovedať
@leonidasius mozes si kupit aj inde. Kazdy vyrobok ma navod (99% z nich je dostupnych na internete) kde su vykresy na zabudovanie. Staci ak ich das k dispozicii zhotovitelovi linky a oni spravia pripravy. Namontovat mozu oni, mozes sam alebo niekto iny. Niektore spotrebice musi pripajat autorizovany servisny pracovnik (hlavne plynove) a aj to je uvedene v navode alebo v zarucnych podmienkach.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonidasius hlavne musis vyrobcovi dodat typ spotrebica aby vedel aku niku a aky vyrez ma urobit ... instalacia je jednoducha ruru pichnes do zasuvky vlozis do niky a zaistis dvomi skrutkami co su pribalene avarnu dosku podla navodu su asi tri moznosti uchytenia 1 trne na varnu dosku tu pripojit a vtlacit do otvoru 2 trne na pracovnu dosku a detto1 3 pripojenu dosku vlozit do otvoru a zospodu priskrutkovat pribalenymi plieskami Najlepsia moznost je kup si to povedz im to a dodaj im to v den montaze a mas pokoj
Odpovedať
@wolodymyr Dakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
Stačí oznámiť stolarovi čo presne budú montovať, a v deň montáže kuchyne to mat na mieste. Kúpiť si to môžeš kdekoľvek.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?