Indukčné dosky - skúsenosti

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Přemýšlím o koupi indukční varné desky do nového bytečku. Vím, že je k vaření třeba spešl nádobí a o to mi ani tak moc nejde. Spíš jsem se dočetla, že indukce při vaření vydávají divný pískavý zvuk. Budeme mít obývák spojený s kuchyní, takže si to neumím představit. Máte někdo s indukcí zkušenost? Díky
Odpovedať
1
118
119
Profilova fotka
Ahoj. Nám indukční varnou desku poradil manželův bratránek a musím říci, že jsem s ní velmi spokojená :-) . Žádné pískání nevydává. Jedinou nevýhodou je koupě nového nádobí s magnetickým dnem (to staro nové nádobí z bytečku nám teď leží na půdě). Vařím na ní od prosince loňského roku (to jsme se nastěhovali do nově postaveného domečku). Jo a taky máme propojenou kuchyň s obývacím pokojem a jsem tomu ráda. Až budete kupovat nádobí na indukci, tak na něm příliš nešetřete. To nekvalitní v myčce začne po několikátém mytí reznout.
Odpovedať
Profilova fotka
Taky přemýšlím o indukci, ale zvažuju, zda se nám vyplatí, když vařím všechno v tlakáči, nebo v troubě :-|
Odpovedať
Profilova fotka
já bych taky chtěla indukci, nádobí musí být s magnetickým dnem o pískání jsem teda ještě neslyšela, tak mě taky zajímají osobní zkušenosti
Odpovedať
1
118
119
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?