Indukčná podložka - skúsenosti

Profilova fotka
Prosím vas máte niekto skúsenosť s indukcnou položkou, je to vraj redukcia aby sa mohol používať aj hrniec nevhodný na indukciu.... Funguje to? Nezničí to dosku?
Odpovedať
@martinai minies vela energie,zbytocne,kup si novy hrniec, ved nestoja vela.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam sadu na indukciu, ale mam aj štyri výborne hrnce, na zdravé vareni, dost drahé boli, tak mi v nay poradili toto, len mam z toho obavy
Odpovedať
tam je zhruba o 30 percent vacsia spotreba, je to volovina.
Odpovedať
Profilova fotka
A okrem vyššej spotreby to ma este nejaký iný negatívny dopad?
Odpovedať
No ak to mas pouzit po zepter a podobne tak sa to oplati kupit. Spotreba sa ti potom cca vyrovna, ale ak uz ich mas,skoda ich nevyuzivat.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne to si myslím , len niekde som počula vraj to vypálil kruh na doske, tak reku ci s tým nemá niekto osobnú skúsenosť
Odpovedať
@martinai mozno potom ked ju polozis na drevenu tak to tam ten kruh vypali :-D Nie uricte to ziaden kruh nevypali. To by potom kazdy hrniec vypalil kruh do dosky.
Odpovedať
Tak pravda je, že tá platňa bude mať vyššiu teplotu ako spodok hrnca a to už len preto, že hrniec je priamo ochladzovaný jeho obsahom, kdežto tá platňa bude musieť iba preniesť teplo do hrnca, ktorý je ako hlavný ,,chladič". Na druhej strane tiež nepredpokladám, že by to tej doske mohlo uškodiť, musí byť stavaná na vyššie teploty.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak dúfam ze to bude fungovať, uz to mam objednané ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@martinai môžem vedieť, po tých rokoch, ako sa ti to osvedčilo? Ja mam konkrétne taky problém, že často používam malé hrnčeky - 2 dcl a podobne, aj napríklad na zalievnu kávu 4x denne plus dieťaťu prikrmy. No a moja nová indukcia neberie nič co ma priemer menší ako 12 cm. Šľak ma ide trafiť a zvažujem, že ju vymením alebo teda túto podložku. Zas zohrieva ju celú nmkvoli hrnčeku.. Ako sa tebe osvedčila?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?