IKEA METOD vnutorna hlbka spodnej skrinky a zasuvky MAXIMERA 80x60

Prosim Vas, vie mi niekto povedat aka je vnutorna hlbka spodnej skrinky METOD, rozmer 80x60x80 cm a hlbka zasuvky MAXIMERA 80x60 cm? Dakujem velmi za pomoc
Odpovedať
a keby si zavolala priamo do ikea, nie je o najistejšie?
Odpovedať
neviem co mi daju taketo informacie, kedze vonkajsie rozmery maju napisane na stranke a skor som to chcela od niekoho, kto tuto kuchynu ma aj doma..ale skusim aj zavolat, ved za to nic nedam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi mas na mysli kolko tam ostane miesta napr. na zasuvku , vypinac atd, TAk za zasuvkou je 5 cm po stenu. V pripade dalsich otazok sa ma pytaj 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@domaro ahoj, chcela by som ta pekne poprosit, co sa tyka zasuviek v kuchyni Ikea..... velmi som chcela kuchynu Ikea, ale kedze potrebujem vela uprav na mieru tak si davam vyrobit kuchynu u stolara. Chcela by som ale pouzit viacero z ich vnutorneho vybavenia Metod. Podla stranky su tieto doplnky robene s dlzkou 50cm napr. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... Je to presne 50cm na dlzku? Tu je napr. zase len 49cm http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... Ake velke si mam dat tie sufliky vyrobit, aku vnutornu dlzku aby mi to tam nelietalo?? Dakujem velmi pekne za odpoved.
Odpovedať
@janula17 sufliky treba kupit vcelku, vyrobit sa nedaju. Hlbka skrinky IKEA je 59 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto99 myslela som ze kuchynu si davam celu vyrobit u stolara, len som potrebovala tu hlbku zasuviek ako robia oni, aby mi tam pasovali tie komponenty..... len zasuvky, skrinky nie, bol by si taky dobry a zmeral? dakujem!
Odpovedať
@janula17 preco nekupit od nich zasuvky? Su lacnejsie ako Blum, ktory nakupi stolar. Zaplatis u neho dvojnasobok. Kvalita rovnaka. Predne cela mozu byt od stolara. Inak, ja som radsej vybural stenu, aby sa mi zmestila IKEA. Stolar je moj rodinny priatel, ale na IKEu jednoducho nema. A cenovo uz vobec nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@peto99 no to by bolo uplne najjednoduchsie. Zavrhla som to jedine z toho dovodu, ze tam mam urcity priestor, ktory potrebujem vyplnit, v rade mam americku chladnicku a vedla mi vychadzaju zasuvky dlzky 111cm, ktore mi on dokaze spravit ale Ikea nie...
Odpovedať
@janula17 vyzera to komplikovane, ja som rad, ze nemam linku od stolara. Ked sa nieco pokazi, kupim nove za par Eur a vymenim. Po 10 rokoch kupim nove dvierka a mam novu linku. Uz vidim, ako by mi stolar nieco opravil. Susedia maju podobne linky 3-4 nasobne drahsie. Ale stolar mi spajal masivnu dosku. Priestor sa vzdy da nejako vyplnit uzkou skrinkou alebo zaslepit. Ked nebudu rozmery IKEA, mozu byt problemy s doplnkami. Hlbka nie je vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, trosku oneskorene ale tak predsa.. Asi presne chapem o co ide Janka, takze moj nazor: nedaval by som si robit zasuvku podla vnutorneho vybavenia, cize podla predelovaca na pribor. Ani garaz na auto nestaviam podla toho ci mam teraz opel, fabiu atd. Vnutro si dokupis kdekolvek a v dnesnej dobe uz su aj take, ktore sa daju prisposobit velkosti zasuvky. Ak uz planujes kombinaciu stolara a IKEA tak zasuvku odporucam 80 siroku ktorej hlbka je 50 vnutro. Na takuto zasuvku ti stolar urobi celo siroke ako potrebujes. Inak, ak by si zhanala sirku zasuvky na 111 tak to tazko .. a ovela drahsie ako je uz spomenute riesenie s IKEA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?