Granitovo - oceľový drez

Ahojte, dokončujeme dom a dlhšie sa pohrávam s myšlienkou dať do kuchynskej linky granitovo - oceľový drez https://absulo.sk/p/quadron-edward-gr... Máte niekto niečo podobné? Predtým som uvažovala len nad čisto granitovým od zn. Franke, ale teraz som na vážkach. Keďže je to ale oveľa lacnejšie, bojím sa pofidernejšej kvality. Ale zase nerez je nerez, oveľa ľahšie sa to podľa mňa udržiava. Aký je Váš názor? Ďakujem. (foto z netu)
Odpovedať
Profilova fotka
radsej by som si istotne priplatil. ja mam franke uz roky a viem, ze este nejaky cas rozhodne vydrzi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od majak0:

radsej by som si istotne priplatil. ja mam franke…
@majak0 ano, lenže franke nerobí kombináciu granit - nerez.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od waitinka7:

@majak0 ano, lenže franke nerobí kombináciu grani…
@waitinka7 a musite mat prave takyto skombinovany?
Odpovedať
Nemusim, ale chcem. Paci sa mi a pride mi lahsi na udrzbu, kedze vanicka je nerezova. Len som chcela nazor, realnu skusenost od niekoho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja len k tej velkosti vanicky, je mala. Daj si vanicku aspon 50x40, co sa zmesti do skrinky 60, nech v nej mozes pohodlne umyt panvice, plech, velke hrnce. Ja mam nerez.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od waitinka7:

Ahojte, dokončujeme dom a dlhšie sa pohrávam s my…
@waitinka7 je to polska znacka a cena je nizka, mna by prave ta cena odradila. Ten nerez bude na nom podla mna tenky. My sme chceli tmavy nerez a tiez som chvilu zvazovala quadron, ale nakoniec sme dali Blanco Zerox tmavy nerez a povrchova uprava na nom nema chybu. Radsej si dajte kvalitny celogranit. Mne to aj tak pride z dizajnoveho hladiska prekombinovane, drez z dvoch materialov a prac.doska z dalsieho, je to taky typicky polsky gyc. Granit sa udrziava lahko, staci modre savo v spreji.
Odpovedať
Máte pravdu, to je moc lacné, to bude na figu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?