Foliovane kuchynske dvierka

Ahojte! chcela by som foliovane kuchynske dvierka na vrchnych skrinkach linky dat dolu a natriet bielou farbou má nie kto z vas s tym skusenost._?.predstavujem si aby boli dvierka matne...?konkretne znacku poprosím...vraj je na natieranie lepsí valcek...dakujem za nazory...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@domitobi Dobrý deň. Sú tie dvierka nejak poškodené že ich chcete maľovať ?? Neviem si predstaviť ako budú dvierka vyzerať po namaľovaní valčekom. Určite by som to neriešil valčekom ani štetcom ale striekaním.
Odpovedať
Profilova fotka
@domitobi http://www.modrastrecha.sk/blog/domit... toto chces premalovavat?? to zelene leskle??? na to zabudni, to sa neda natriet, bude sa ti to odliepavať, ani farba na tom nebude drzať, ved to akoby si natierala nejaky plastovy obrus...... :-p alebo igelit... este tie spodne by sli, tie maju iny povrch, ale tie horne nie... to radsej za par Eur vymenit... nemas ich tak vela....
Odpovedať
@katrin21 chce dat foliu dolu a tak malovat. ale presne tak, najlepsie je vymenit dvierka ak sa uz nepacia.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla nie, ona chce dat dole tie dvierka a natriet ich.... tak pise... folia sa dole ani dat neda .... ja chapem, ze ich chce menit, teda farbu, ale toto je nerozumny napad...
Odpovedať
@katrin21 aha, ja som to pochopila inac ;-) to je jedno. proste treba vymenit cele dvierka. ja by som teda nad niecim takym nerozmyslala. zbytocna namaha, ak to vobec pojde, a bude to vyzerat zle.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla presne tak.
Odpovedať
Foliu zlupni a tak natri,alebo prelep novou foliou. Ale najkrajsie bude dvireka vymenit a mozno aj lacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@domitobi Napíšte nám rozmery dvierok a my Vám vypočítame čo by Vás stáli nové dvierka a čo ak by ste dali striekať tie staré. My ponúkame dvierka ktoré sú vyrábané na slovensku !!! Osobne sa prikláňam k ostatným názorom že lacnejšie budu nové. A čo sa týka striekania fóliovaných dvierok tak dá sa to len na to treba špeciálne farby čo niečo stoja. Nemyslím si že ju len tak kúpite a je to dosť pracné a treba mať na to aj "mašinky". (vlastná skúsenosť).
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska Nemyslím si že fóliu dokáže strhnúť dole ( skúšal som to ). Mohla by poškodiť podklad a to by bolo ešte pracnejšie .( + tmelenie a brúsenie )
Odpovedať
@femanabytok Dobry den, prosim Vas, kto na slovensku vyraba dvierka? ;-) @domitobi Da sa to spravit. Teplovzdusnou pistolou sa da odstranit folia len je to moc pracne a nasledne mozes premalovat. No nemyslim si, ze sa Ti to bude chciet robit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domitobi ak to chces ako docasne riesenie, daj prestriekat autoklampiarovi. Par rokov to vydrzi, na byte som to pred rokmi mala. Ale udrzba matnej bielej..uz je na inu temu.
Odpovedať
Profilova fotka
tymto by si si len narobila viac starosti a je dost pravdepodobne ze by ta lacnejsie vysli nove dvierka
Odpovedať
Článok sa načítava...
@femanabytok je tu kocka,ktora velku kuchynu s dvierkami reliefnymi dala prec foliu-drevodekor a neviem uz akym sposobom davala bielu farbu-ci natrela,ci daco lepila.... ved dnes len pravidelne otvaranie dvierok na horucej mycke dokaze odlepit foliu,kolko uz tu bolo takych dotazov co s tym. Takze nahriatim ju dole da. Jasne neviem to na 100% neviem co to je za foliu, aky podklad..... ale na niektorych dvirkach to ide.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, ze sa to da.. vsetko sa da, len ako to je uz ina rec
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka Napíšte rozmer a dáme Vám to naceniť. Vaša cena bude vyššia ako je naša . Nakoľko s nimi občas spolupracujeme keď je dopyt po fóliovaných dvierkach.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska Ak chcete tak to skúste dať dole ale sama zistíte že sa Vám to neoplatí . Bude Vás to stáť čas a peniaze ktoré dáte napr.za farbu alebo samolepiacu fóliu a verte mi že výsledný efekt bude slušne povedané strašný a nakoniec aj tak kúpite nové dvierka. Tak že to všetko preplatíte . Ale je to len môj názor. Rozhodnutie je na Vás.
Odpovedať
@femanabytok ja mam lakovanu kuchynu. Ani by som to neskusala robit, ale je tu kocka ktora tak renovovala celu kuchynu a slo to. Inak je to najlacnejse riesenie, prechovka farby, stetc ci valcek a nic viac. Tiez som natierala nabytok farbou,ked bol cierny a mal sluzit ako detska izba na max.2roky. Kto chce nech tak urobi, ktovie co ich k tomu vedie, fakt nechcu viac investovat. Otazka bola ako premalovat,odpovedala som.
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka my mame folie od svetdvierok.sk a sme velmi spokojní s nimi, mozem len odporucať. Nic sa nikde nešupe a lesknu sa ako striekane.
Odpovedať
Profilova fotka
ono su uz vselijake moznosti, kludne si to prefarbite aj valcekom ale toto vsetko su len docasne riesenia :)
Odpovedať
@femanabytok Prepacte, nerozumiem Vasej odpovedi.
Odpovedať
@katrin21 samozrejme ze foliu dolu jasne ze na folii by to nemalo efekt ..mna zaujíma ci niekto daval dolu foliu a nanasal farbu akym spôsobom
Odpovedať
@femanabytok @katrin21 @manilla @zarrinka @rastislav88 @femanabytok @atlaska @kamilka09 dakujem všetkym za odpovede ..foliovane dvierka na vrchnych skrinkach nechcem zelene---- chcem to biele nechcem uz ani foliu uvazujem nad roznymi alternatívami jedna z nich a zdala sa mi nie velmi nakladna je strhnut foliu a premalovat to na bielo mňa vsak zaujíma nazor a hlavne postup ci je ucelne ci sa do toho pustat ak by nebola ina moznost snad by som si dala i nove dvierka ..máte s tym skusenost ?
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka Mysleli sme tým to že ak potrebujete fóliované dvierka tak nám napíšte rozmery a my ich necháme naceniť. Lebo ak by ste vy žiadali priamo o cenovú ponuku nášho dodávateľa tak vy budete mať vyššiu cenu ako ju máme my. To znamená že ak by ste si objednali fóliované dvierka cez nás tak ich budete mať určite lacnejšie.
Odpovedať
@femanabytok Ja som ani len nespomenula, ze mam zaujem o dvierka. Mna zaujimalo ci vobec na slovensku je daky vyrobca? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domitobi strhnut sa ti to podla mna nepodari, neviem si predstavit ako a s akym vysledkom.. daj si vyrobit nove, trebars obycajne biele.
Odpovedať
@katrin21 ok ale preda len skusim to dat dolu ...ved vyrobit nove daju stale... :-)
Odpovedať
@domitobi Nazhavit teplovzdusnu pistol a ides.. ;-)
Odpovedať
@zarrinka ;-)
Odpovedať
daj dotaz do sprav-fotoblogov kto tak prerabal kuchynu mozno sa ozve. ma to vsetko nafotene. alebo si niekto spomenie kto to robil.
Odpovedať
@atlaska ok dik za radu :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?