Excenter na dreze

Ahojte. Chcem sa poradit. Prosim vas, tí, co mate excenter na dreze, ste spokojní? A kde ho mate umiestnený? Mam drez Blanco, dvojvanicku, odkvapkavacia doska vpravo. Kde umiestniť excenter? Bude mi zavadzať dolu pri tej malej vanicke? Teda po pravej ruke. Viac sa mi pozdáva niekde hore pri batérii, no tam by som chcela dávkovač na prostriedok na umývanie riadu. Ake mate skusenosti? Vdaka
Odpovedať
Ozaj, nie je podmienka, ze musím mat aj dávkovač aj excenter.. Len uvažujem, ci to mam dat
Odpovedať
ja mam excenter vpravo dolu. pravdupovediac som ho este za 5 rokov nevyuzila. v dreze si napustim vodu do pohara, pripadne nieco oplachnem. nechybal by mi.
Odpovedať
Mala som davkovac aj excenter 15rokov, dvakovac som pouzivala minimalne, excenter vobec,takze teraz ich nemam a vobec nechybaju. Drez mam podsadeny, takze v prac.doske je iba bateria nic navyse.
Odpovedať
Profilova fotka
@cernusik Excenter som dal na linku - spredu, na pevnú dosku pred drezom, ktorá sa aj tak neotvára.
Odpovedať
Takze zbytočnosť? Nikto si to nechváli?
Odpovedať
@cernusik ja pouzivam a dam ho aj na dalsi drez. Mam ho vedla baterie. Napr. pri "prani" listoveho salatu, spenatu nemusim patrat po stupliku, tiez pri cisteni drezu cistiacou tabletou nemusim strkat ruku do tej vody s chemikaliou. Nie je to vsak nevyhnutnost, prezila by som aj bez toho.
Odpovedať
@cernusik tak dnes sa neperu uhorky v dreze,ani nic nemaca. tak naco ho napustat vodou?
Odpovedať
Ja som mala excenter a novy drez som si kupila bez neho, je to zbytocnost a len sa okolo toho usadza vodny kamen
Odpovedať
Tiez si myslim ze to nepotrebujes,, ved to kovove sitko ked zatlacis, tak ti urobi tu istu sluzbu a excenter nepotrebujes. Ak tam nechcem strkat ruky, tak ho potiahnem niecim dlhsim - varechou, grilovacou vidlickou atd... Ja napr. drez napustam hlavne ked chladnim v lete polievku :-)).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?