Elektrické zásuvky nad kuch.linkou

Ahojte. Pri plánovaní kuchyne som narazila na problém, ako rozložiť zástrčky pri linke. Tá bude do U, na ľavej strane vysoké skrinky na spotrebiče a úložný priestor na celej stene,v ľavom rohu by bola výklopné skrinka a v nej drobné spotrebiče aj so zastrckami v tejto skrinke (toastovač, šľahač, varná kanvica..) v strede by malo byť okno, bez horných skriniek, pod ním drez, a na ľavo varná zóna, s hornými skrinkami po strop. Ide mi o to, že nechcem na tej pravej strane moc viditeľné zástrčky. Nechcem totiž narušiť zástenu, plánovanú pravdepodobne zo žuly. Do pracovnej dosky ich nechcem dávať kvôli bezpečnosti (čo ak sa niečo vyleje). Vhodnou alternatívou sa mi zdá byť uloženie výklopných zástrčiek do spodku vrchných skriniek. Má to niekto tak? Nejaké plusy a mínusy?
Odpovedať
@gretka2 po pravde som to tak este ani nevidel. Bolo by dobre sa porozpravat napriklad so stolarom ktory robi kuchyne, ze ci si to tak ludia davaju a ci to ma zmysel, vezme ti to priestor tym padom z vrchnej skrinky.
Odpovedať
@matlies úložného priestoru sa nebojím . Len nechcem, aby to narúšalo vzhľad tej zásteny. A teda aby to samozrejme aj bolo funkčné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?