DREZY do kuchyne ktory tip, prosim poradte

Prosim Vas ktory drez je najlepsi vobec sa v tom nevyznam, ake mate skusenosti ? Keremicky drez, kompozitny, alebo granitovy ? akurat kukam stranku Drezyonline.sk.....ktora znacka je lepsia Blanco alebo Franke ?
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som za granitovy.
Odpovedať
blanco/franke je ako bosch/makita 8-)
Odpovedať
@evitta2 Mam silgranit Blanco. Stoji za h... Stale je to spinave, spodok je moc rovny zle (odteka) a spina na tom stoji a musim ju splachovat. Novy bude klasika keramicky.
Odpovedať
@17juraj17 kupil som svetly blanco tak som zvedavy s tym odtekanim. To keby som bol cital asi lepsie vyberam ale spad na odtekanie bude mat asi len nerez dobry.
Odpovedať
Dobrý deň, všetko záleží od kuchyne a vášho štýlu Nerez je univerzálny a klasická voľba do kuchýň. Drobnou nevýhodou je tvorba škrabancov, ktoré časom vytvoria patinu na povrchu. Keramický a granitový Napríklad keramický drez majú podobné vlastnosti avšak hlavné rozdiely sú: 1. cena 2. keramický povrch má menšie póry ako granitový a preto je jednoduchší na údržbu 3. keramický drez je odolnejší voči slnečnému žiareniu a preto je menšie riziko "vyblednutia" jeho farby Keďže táto téma je naozaj rozsiahla na našom profile tu na modrej streche alebo www stránke v sekcii tipy a triky nájdete rozsiahly článok ako vybrať vhodný drez + ďalšie články o materiáloch a starostlivosti o drezy a batérie a tiež mnoho iných zaujímavých článkov.
Odpovedať
@drezydokuchyne_sk dakujeme krasne, idem to pozriet :))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?