Drezová batéria so sprchou alebo bez?

Ahojte, prosím o vaše skúsenosti s drezovými batériami - vyberať so sprchou alebo bez? Ako ste spokojní, využívate tú sprchu? Uvítam aj odporúčania na konkrétne modely. Ďakujem :-)
Odpovedať
Mne sa nepáčia tie spršky, a počul som, že časom to blbne, tak som ani nechcel. Kúpili sme si túto http://www.onlinekupelne.sk/sk/kuchyn... A až po kúpe som zistil že má tiež "spršku", resp. len vyťahovaciu koncovku, ale potešilo ma to, lebo na pohľad nie je žiaden rozdiel oproti štandardnej baterii a to sa mi páči. Výhody: - používam často na opláchnutie drezu, na väčšie nádoby Nevýhoda: - v spodnej skrinke potrebuješ miesto na chod hadičky, ktorej v ceste nemôže nič zavadzať - tenší prúd oproti štandardnej baterii (len pri tej mojej pre jej úzky vzhľad, predpokladám že štandardné spršky majú riešené inak)
Odpovedať
Profilova fotka
@adik64 Obcas tu sprchovu hadicku pouzivame, je to fajn, ked potrebujes naplnit vodou nejaku hlbsiu nadobu. Ale uz sme ju raz vymienali (za kvalitnejsiu, povodna mala nejaku vnutornu cast z umelej hmoty a ta sa zlomila), ta nova funguje zatial bez problemov. Ak si vyberies bez sprchovej hadicky, urcite si daj vyssiu bateriu.
Odpovedať
MY máme drezovú batériu NEXUS z Gama Myjavy. Má tiež sprchovú hlavicu a vyťahovaciu sprchu. Nepoužívame to často, ale niekedy sa zíde. Ako napísal yogi - nevýhodou je, že tá hadica je schovaná dole v skrinke a zaberá trochu priestor. Ale keby som mal teraz kúpiť, kúpil by som tú istú (alebo podobnú s hadicou a sprchou).
Odpovedať
Mne je nevyhodou, ze bateria je dlhsia o tu vysuvaciu sprsku. Takze pri pouzivani je neprakticka,musim ju zalomovat pri vytahovani, hoci mam dost velke umyvadlo. Radsej by som kupila s vysokym ramenom, ta sa mi zda praktickejsia
Odpovedať
@adik64 Hansgrohe Talis S2 Variarc 14877000 Mame tuto, je to bateria s vytahovacou hadicou a sprskou, ktora je ale nearetovatelna. Sme plne spokojni, sprsku pouzivame dost casto - umyt ovocie, vacsiu plochu oplachnut napr. plech, oplachnut umyvadlo... A naopak ked netreba, tak bez sprchy. Takze za mna ANO, so sprchou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?