Dekor kuchyňa

Anonymný autor
Autor diskusie
Zdravím, hľadám či niekto použil na kuchynu tento dekor. Chcela by som to videt na vetšej ploche. Ak áno, vopred ďakujem za foto.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

Zdravím, hľadám či niekto použil na kuchynu tento…
To chces na dvierka? To je imitacia koze, tak neviem ci to je vhodny material do kuchyne. My sme si dali imitaciu kovu ako zastenu, ale je to hladka doska. Vacsiu plochu najdes asi len nete. https://cleaf.it/en/products/finishes...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam nieco taketo, na jednej skrinke a na ostrove z "druhej" strany. Najdes v albume. Tieto prilozene foto su teraz odfotene, ta ista skrinka, no svetlo skresluje. Ten dekor nie je z dialky nejak rozpoznat, je to ako sedivy odtien.
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj, ja mam nieco taketo, na jednej skrinke a na…
@lenkito10 ďakujem, v predajni som si všimla ze trosku z diaľky už vzor nevidno, len asi z blízka by mi to prišlo trochu cigánske keďže to malo byť v kuchyni. Nakoniec sme sa rozhodli ze to nedáme. V budúcnosti asi len komodu a nočné stolíky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok:

@lenkito10 ďakujem, v predajni som si všimla ze …
podla mna spravne rozhodnutie. absolutne si toto neviem predstavit ako dekor v kuchyni. za mna ma posobit kuchyna uz na pohlad cisto a toto ten pocit vo mne neevokuje.
Odpovedať
Anonymný autor
Autor diskusie

Odpoveď na príspevok od kralic:

podla mna spravne rozhodnutie. absolutne si toto …
@kralic ale ro je váš pocit, neviete v akom štýle je dom, interiér, v akom množstve by bol dekor použitý, ako je kuchyňa rozvrhnuta....Každý má iný štýl a vkus. Nemôžte posudzovať z jednej malej vzorky. Všade sa drbe biela s drevodekorom alebo beton..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?