Baby poradte, navrhujem si linku a potrebujem rady skusenejsich Ide o tieto veci :
1.kam s taniermi- policka, suflik ? Ak suflik, ktory, ako daleho od varnej plochy?
2. kam s hrncami - policka, suflik ?
3. kam s korenickami ..nechcem ich mat volne na linke, ale pekne skryte - do suflika ? ak ano, kam ? pod pribor ?
ocenim kazdu dobru radu :)
tazko radit ked nevidime linku.
ja mam taniere v policke vo vyske cca 120cm, korenicky v supliku vedla priborov, a pribory+varechy pod varnou doskou a hrnce v supliku pod priborami a pod korenickami.
Nie som baba, ale kuchynu som mal a jednu aj mat coskoro budem: taniere isto do policky hore, hrnce dole do velkeho suflika alebo skrinky dole a korenicky hore do skrinky. Som chlap, poriadok v korenickach som nikdy nedokazal udrzat a tak som ich nemal a ani nebudem matviditelne von.
Neviem ci je to len zvyk, alebo je to tak fakt ergonomicke, ale taketo rozmiestnenie sme mali doma u rodicov, v podnajme a teraz sme ho takto nadizajnovali aj v novom byte.